Ezért incel valaki?
Nyilvánvalóan van minimum elvárt szint , hogy az embernek legyen munkája.
Egy nő se áll össze egy híd alatt fekvő csövessel. De ez férfiban is meg van. Egy férfi se fog odamenni egy híd alatt fekvő rühes , tetves nőhöz.
Az aranyásás nálam ott kezdődik, hogy nő biztosítani tudja/tudná saját szükségleteit modnjuk egy közepes keresetű férfival, de ő inkább egy gazagat választ csak a pénz miatt.
Viszont ha egy gazdag férfit választ a nő , akinek vannak egyébb más pozítív tulajdonságai is az már nem aranyásás.
Hihetetlenül fog hangzani, de nem minden nő szorul rá egy faszi pénzére. Én pl gazdagabb családból jöttem, amikor megismerkedtem párommal ő jóval szerényebben élt (átlag fehérgalléros irodai meló, albérlet 2 lakótárssal) mint én, de nem érdekelt, mert mellé kedves, értelmes, humoros és figyelmes volt. Azóta is együtt vagyunk es eszembe nem jutna egy gazdagabb palira cserélni.
Az incelek általában azért azok, mert taszító a személyiségük es a nőkhöz való hozzáállásuk.
#17 Akiknek negatív a nőkhöz való hozzáállása, az szerintem a rossz tapasztalatok miatt van. Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy a nők vajon hogyan viselkednének hasonló helyzetben. Nekik alapból sokkal könnyebb a helyzetük pusztán azért, mert nőnek születtek.
Másfelől pedig sok nő hozzáállása sem jó a férfiakhoz, függetlenül attól, hogy mi történt velük a férfiakkal kapcsolatban. Például felvetődött bennem az a kérdés, hogy aki a férfiakat "faszinak" meg "pálinak" hívja, az vajon milyen ember lehet?
Elnézést, ha esetleg megsértettelek azoknak a kifejezéseknek a használatával, nagyon késő volt és hát "a nők mind aranyásók" szövegtől ideges leszek 😅
Igen valószínűleg negatív tapasztalatok miatt van, de többségük nem hiszem, hogy pénzéhes aranyásókkal találkozott. Szerintem egyszerűen csak korábban sem volt sikerük a nőknél valamilyen külső vagy belső tukajdonságuk miatt és ezt a sikertelenséget igyekeznek az anyagiakkal magyarázni. Nyílván vannak pénzéhes nők ahogy férfiak is, de azért nem ez az alap.
És igen az inceleknek van női megfelelője (femcelek) akik az incelekhez hasonlóan magányos, kielégületlen, elkeseredett emberek akik a saját sikertelenségük magyarázatát mindig másban keresik és egy egész nemet degradálnak amiért az adott nem tagjai nem vonzódnak hozzájuk. Lehet az én értékrendemmel van baj, de szerintem senkinek sem kötelező lefeküdnie bárkivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!