Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire utalhat ez az érzés?

Mire utalhat ez az érzés?

Figyelt kérdés

Olyan semmilyenek érzem magam, felkelek de nem tudom miért, élek de nem tudom miért.

Nem vagyok se boldog se szomorú.

Semmi behatás, semmi inger.

A régen eltervezett célok már nem érdekelnek, ami régen boldoggá tett most semlegesség.

Olyan vagyok mint egy doboz, szimplán üres.

Mire utalhat? Én Konréran egy tini vagyok csupán de bezártság hatására ez jött elő, előtte sokat szorongtam és labilis voltam.

2020. máj. 27. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Depresszió?
2020. máj. 27. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem hiszem.

Nem tudom

Csak aggaszt ez a bezártság igazából

Alig várom mehessek valahova.

2020. máj. 27. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet amiatt van, mert kevés inger ér.

Amint vége a bezártságnak és kimozdulsz, nagy eséllyel megszűnik ez az üresség érzet..

2020. máj. 27. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Jah én is így gondolom.

Mellesleg tudtok ajánlani valami jó sorozatot?

Konretan karantén alatt minden hip hop albumot meg hallgattam, naponta két filmet néztem meg végig néztem a death note animet

És kiolvastam 6 könyvet

2020. máj. 28. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Valakinek beszélj erről, vagy írd le egy naplóba. Mozdulj ki, sétálj, vagy biciklizz, még ha nehéz is el kell kezdeni utána már élvezni fogod.

Voltam hasonló helyzetben tudom milyen. Mondanám Istent, de nem biztos hogy vallásos vagy, de ha igen hozzá mindig fordulhatsz. (nem akarok semmit erőltetni)

A könyvek tényleg jók erre.

2020. máj. 28. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!