Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet felismerni egy...

Hogy lehet felismerni egy "kamukérdést"?

Figyelt kérdés

Számtalanszor látom, hogy egy látszólag rendesen feltett kérdéshez odabiggyesztik, hogy "már sokadszorra teszed fel", vagy "biztos kamu" és tsai jellegű kommenteket. Ők honnan tudják ilyenkor, hogy kamu az adott kérdés?

Ha tényleg ilyen sok hamis kérdés van, hogyan lehet felismerni őket?(Egyáltalán miért lenne bárkinek érdeke oldalakat írni egy kamu történetről itt a gyakorin? Zavaros az egész jelenség...)

Köszönöm a normális válaszokat!

2020. máj. 25. 19:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

All time toplistàban nézte.

Nem a 30 naposban.

Es ott aki regisztralt mondjuk 10 éve es van 1293 kérdése az havi 10 kérdést jelent kb

2020. máj. 26. 06:09
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
En is az all time neztem!
2020. máj. 26. 07:50
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

Vannak olyan nyomoroncok, mint én, akik egy-egy kategóriában az összes kérdést megnézik. És hát emlékszünk, ha volt már kísértetiesen hasonló szitu.

Aztán vannak olyan kérdezők, akik elborultagyúak. Balázska pl. Vagy anno a „magas vékony srác” 😃

Őket mindig fel lehet ismerni.

2020. máj. 26. 11:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A moderátoroknak, oldal üzemeltetőinek az az érdeke, hogy "pörögjön" az oldal, mert ebből van bevételük.

És ennek megfelelően "moderálnak" kérdéseket, válaszokat. Nem egyszer bele futottam, hogy ha jelentettem egy kérdést, vagy jeleztem, hogy kamu kérdés akkor töröltették a válaszomat. Miközben a kérdező nyíltan pocskondiázó, lekezelő, anyázó stílusú válaszát nem moderálták ki.

2020. máj. 26. 13:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is volt, utolsó. Konkrét felhasználó kötekedett velem és másokkal is. Én hiába válaszoltam normálisan, szofisztikáltan, abba bele nem lehetett kötni, és mégis egyedül az ő kommentjei nem lettek törölve, pedig az nagyon alpári volt. Ez mi alapján lehet? Lehet pont egy modi írkált, vagy mi?
2020. máj. 26. 13:53
 26/27 anonim ***** válasza:
80%

Mert szerintem nem olvasnak semmit, csak törlik, amit jelentenek, és kész. Nekem legalábbis ez tűnt fel a múltkor, szintén egy nagyon kötekedős, provokálós ember esetén minden durva beszólása ott maradt, mindenki mást pedig töröltek állandóan. Kiderült, hogy azért, mert ő jelentgetett minket folyton.

Nekem még a fiókomat is felfüggesztették, jött egy "kedves" kis üzenet, hogy azért, mert valaki szerint én mindig megszegem a szabályokat. Ezzel sem voltam egyedül.

Aztán nem telt bele fél órába, jött még egy üzenet: visszaolvastak mindent, megállapították, hogy nem én szegtem szabályt, ezért az én fiókomat visszaállították, és "megtették a szükséges lépéseket" a szabályszegő felhasználó ellen. Tehát implicite benne volt, hogy előtte két-három napig úgy törölgettek, hogy nem olvastak semmit.

2020. máj. 26. 17:33
 27/27 anonim ***** válasza:
88%
Számtalanszor már fel lett téve a kérdés, csak más formulákban. A magyarázó részben vannak ellentmondások, érdekes negatív tényezők. Érződik, hogy nem feltétlen olyan nemű egyén írta, akinek írja magát az illető, stb.
2020. máj. 26. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!