Fiúk és lányok!?
Fiúk? Ti mit utáltok a lányokban vagy ha tudnátok min változtatnátok bennük?
Lányok? Ti mit nem szerettek a férfiakban és mit változtatnátok bennük?? És még az lenne a kérdésem hogy mért nézzük mi fiúk le a nőket? Osztálytársaimtól is hallottam h "mivan megvan?" és hasonló beszólásokat nőknek. Én csak általánosban piszkáltam a lányokat azóta felnőttem és tudom h rosszul esik nekik.
Csatlakozom azokhoz, akik nőként több kivetnivalót találnak a nőkben. Irigység, sz.rkavarás, pletyka, sértődékenység, állandó kényszeres versengés az összes többi nővel. Nem véletlenül lett egyre kevesebb barátnőm az életem során. Sokan ki akarták használni, hogy velük ellentétben el tudok igazodni a világban. Egyesek ilyen "férfiváró üzemmódban" élik az életüket. Csak tengenek, nem hoznak semmi komolyabb döntést, amíg el nem jön egy férfi, hogy segítsen mindenben. Így legalább rá lehet fogni később, hogy ő szúrta el az életét. Lenézem az ilyen csipkerózsikákat.
Férfiaknál úgy vettem észre, kevésbé oszlanak szét a a rossz tulajdonságok. Van egy perverz réteg, akinek csak a szexen jár az esze, de a többiek jól tudják ezt kontrollálni. Erőszakos, proli emberek persze vannak, de általában a férfiak kevésbé alattomosak. Összetartóbbak és jobban elismerik egymás érdemeit.
Nincs ilyen.
Ahogy a fiúk, úgy a lányok sem egy egységes, homogén társulat, ahol mindenkinek ugyanazok a jellemzői.
Egyének vagyunk, különböző személyiséggel és szokásokkal. Statisztikát csinálni meg butaság. attól, hogy ezerből 510 emberre jellemző valamilyen tulajdonság, még nem húzható rá a maradék 490-re. Az, hogy #1 90%-ban csak érzéketlen tahókkal állt össze, még csak azt sem jelenti, hogy az össznépesség 90%-ára ez igaz lenne. Mint ahogy #8-ra reagálva sem jelenthető ki, hogy általánosságban minden pasi egy érzelmileg sekélyes ösztönlény lenne. Ő kifogott pár ilyet. Igen, vannak, akikre ez jellemző. De nem lehet azt mondani, hogy általánosan mindenki ilyen.
#14 senki nem mondta hogy általában ilyenek hanem h vannak ilyenek.
#13 hát igen ezt egy párszor tapasztaltam h a fiúk több tíz évig jó haverok meg ks viták vannak de a lányoknál max 4 év a barátság.
Köszönöm a válaszokat/véleményeket!
én lányként:
azt nem szeretem a lányokban hogy nagyon hisztisek és minden apróságon kiakadnak. A férfiakban pedig azt hogy gyávák és puhányok pl: felnőtt férfiak egy póktól is félnek
Az utolsóra van egy példám: Volt egyszer egy randipartnerem, igazi macsónak adta magát elő, sportkocsi, márkás ruha, ami kell :D aztán így beszélgetünk, ő meg nem figyel rám csak a földet nézi rémülten. Mondom mi a baj? Azt mondja ott egy pók, ugye nem akar rám mászni? Aztán gondoltam poénkodik, vagy ilyesmi. De továbbra is nézte a pókot és megkért h kergessem el v öljem meg xD hozzáteszem h én is utálom a pókokat bogarakat stb, de ez annyira mini volt h nem hiszem el h ettől bárki is tud félni.
Na mindegy később kiderült h a srác mindenben egy kis p.nci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!