Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Csúnya vagyok ezért nem jár velem senki,és ha ez még nem elég a szép lányok hogy úgy mondjam csúnyán bánnak velem. Cserébe ezért visszaoltom őket, meg megalázom. Ennyi jár nekem, minimum.
Mit gondoltok erről? Más is csinálja ezt?
2020. máj. 21. 14:49
1/6 anonim válasza:
Én nem gondolom magam se csúnyának, se huu de szépnek, alázok meg senkit, akkor se ha épp nem viselkedik velem "szépen". Akkor most rossz vagyok?
3/6 anonim válasza:
Szerintem senkivel se bánnak mindenkivel szépen, ettől függetlenül nem adok vissza semmit, mert kitudja mit hoz az élet.
4/6 anonim válasza:
Hülyeség, most ismerkedek egy szép lánnyal és szűz. Pedig tök normális akkor ő mire fogja? Sőt a barátnője még jobb bőr de neki meg még barátja se volt 22 évesen.
Engedj be másokat az életedbe, ne próbálj meg mindenkivel versenyezni meg ellenségeskedni ha kell ha nem.
5/6 anonim válasza:
Tipikus gyakoris lúzer incel nőgyűlölő pasi vagy. Ennyi.
6/6 anonim válasza:
Én nem vagyok szép és nem is jók a kapcsolataim (ismerős, barát) de nem bántok senkit kedves vagyok mindenkivel. Gyűlöletre legjobb ellenszere a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!