Lazítás képessége hogyan alakítható ki?
Agykontroll. (Kepzeletbeli kört rajzolsz szaztol visszafelé irkalsz bele szàmokat jobb felsö sarokba irsz vmit stb)monoton ismetleses feladat(kb mint amikor baranykàkat szamolsz)en 90 alà még nem tudtam menni mert elalszom :)
Vagy lazito feladatok.
Fekszel. Es semmire nem gondolsz csak a testreszeidre. Ellazitom a labfejem a bokàt làbszàrat stb es igy vegigzongoràzod magad.
Legzéstechnikàk. En anno kiprobàltam egyszer egy fenyevök javasolta technikàt, azota tudom meglepetésemre hogy tényleg van a légzésnek hatàsa a pszichére. Addig nem is értettem miröl beszél mindenki hogy mi az hogy légzésgyakorlatok :D
De amugy millio minden van a neten lazitasra. Probald ki egyesével es ami a leghatékonyabb neked rendszeresitsd.
Meg nem àrt ha eletritmusban elsz azaz nem összevissza kelsz fekszel eszel sportolsz hanem kb egy rendszerezett idöpontokban.
Most tenyleg nem ertem ezt miert a gyk n kell kerdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!