A nők miért járnak párosával pisilni?
azt vettem észre a környezetemben, hogy a legtöbbször kettesével mennek mosdóba.
Ennek mi az oka? Milyen szokáson alapul?
(nyilván ez nem olyan kérdés amit fel lehet tenni csak úgy szemtől-szembe így itt kérdezem...)
Fogni a kabátot vagy táskát, mert nincs fogas. Ha utána megyünk együtt valahova, egyszerűbb, ha megvár aztán folyt köv.
Nem sokszor, de velem is előfordult, hogy a zár miatt kértem, fogja az ajtót, ahogy tőlem is kérte.
Vicces az, hogy mindez általánosban volt. Vicces része az, hogy ígérték, megcsinálják a wc-ket. A fiú wc-t meg is csinálták nyolcadik osztályra, a lányok wc-jét egy vagy két évvel azután, hogy mi elmentünk. Csak néztem, amikor látogatóba mentem, hogy be lehet zárni az ajtót, van szappan - merthogy gyakran az sem volt, ahogy wc papír se.
18/l
Jah, biztonságosabb.
Még fognia kell az ajtót.
Szerintem is hülyeség az ha a lányok párosával járnak pisilni.
Én mindig egyedül járok,pedig én is lány vagyok.
Az iskolában mi csak azért kísérjük egymást, mert unatkozunk és mozognánk. A hangulat viszont mindig jó. Jól lehet ismerkedni. :D nem egyszer adtam már zsebkendőt valakinek, mert elfelejtette. Sokszor szóba elegyedünk a többi lánnyal. Megdicsérjük egymás holmiját, béna poénokat sütünk el. :D
Néha éneklünk(semmi hangunk nincs) és jókat mosolygunk rajta. "Olyan kikapcsolódás" NÁLUNK. Nem mindenki tart kisebb bulikat a WC-n. :)
Ahogy a többiek is írták: táska, telefon, bármit megfogni. Megtartani az ajtót. +buli
Huhh, nekem mesélte egy ismerősöm, aki élt külföldön, hogy ott kislány korukban a barátnők a wcbe is együtt mentek be és együtt pisáltak, közben dumcsiztak. Ez azért már egy kicsit nehezebben fogadom el, főleg, mert mi egyszer csináltuk ezt a barátnőmmel nagyon kislány korunkban és az anyja úgy leteremtette az ötletgazda barátnőmet, hogy csak néztünk. :D
Gimis koromban meg az egyetemen akkor mentünk kettesével, ha valamit meg akartunk beszélni szünetben és így időt spóroltunk, hogy amíg megbeszéltük, elmentünk a wcre is.
Általánosban azért, mert egymásnak fogtuk az ajtót.
A munkahelyen nagyon ritkán jön velem bárki is a wcre, sőt, volt, hogy mondtam valakinek, hogy most ne kísérjen el, mert olyan dolgot akarok csinálni, amihez nem szeretnék fültanút.
De amúgy előfordult már, hogy társaságban mentem a wcre, általában akkor, ha mentünk le cigizni vagy ebédelni és mind a kettőnknek kellett hugyoznia. Akkor elmentünk, megvártuk egymást.
Esetleg még olyan rendezvényeken megyünk együtt, ahol rossz az ajtó.nem lehet bezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!