Miért akar lebeszélni egy barátom arról, hogy folytassam amit elkezdtem?
Elkezdtem franciául tanulni, tökéletesíteni akarom a német nyelvtudásom, félre kezdtem tenni egy vállalkozásra (eddig szinte monopol alapötletre hangolva), sportolni kezdtem (itthon persze) stb. Tehát elkezdtem összeszedni magam, de azt hajtogatja hogy ez sok nekem, ne csináljam, lemerítem magam, kicsi azvesély arra hogy sikerülni fog, meg ilyenek.
Nem akarok arra gondolni hogy irigykedne, de attól tartok így van. Ugye nincs igazam? Tudni akarta mi lesz pl. A vállalkozás alapja, de azt mondtam neki hogy ha elindult akkor látja, addig privát dolog. Ez is lehet baj?
Kösz. Objektív véleményeket akartam, azért tettem fel ezt az "álkérdést" :)
Az ismeretlen szem olyat láthat amit én vagy olyan aki ismer minket nem, azért.
# 7/8 Időpont tegnap 21:12
De az "ismeretlen szem" nem is lát titeket. Ennek kb. annyi értelme van, mintha azt kérnéd hogy mondjunk véleményt egy festményedről, anélkül hogy megmutatnád.
Ez csak arra jó, hogy ha a sok eltérő válasz között találsz olyant, amire te is gondolsz, akkor hamis megerősítést nyerj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!