Mit gondoltok a Denisa névről?
Figyelt kérdés
Mi jut róla eszetekbe?2020. máj. 6. 19:23
2/19 A kérdező kommentje:
Ahhahahahaahah:)))
2020. máj. 6. 19:28
4/19 anonim válasza:
Mosópor jut róla eszembe. Vagy öblítő, esetleg parfüm.
5/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, jobban kedvelem a klasszikus, szép magyar neveket magyarként, az idegeneket pedig a saját nyelvük/nemzetük neveivel.
Képezeld el: Kolompár Denisa. Kovács Denisa. Horváth Denisa. stb. Minek cseszel ki így egy gyerekkel?
7/19 A kérdező kommentje:
#5 Velem csesztek ki a szüleim:( nekem sem tetszik a nevem,pontosan ezért tettem fel ezt a kérdést is,hogy lám ezzel más is így van-e. Soha nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek.
2020. máj. 6. 19:56
8/19 anonim válasza:
Van egy külföldi név, a "Daiysa", az jut róla eszembe, az nekem nagyon tetszik (magyarba persze nem adnám), és szerintem a Denisa is szép mint külföldi név, de inkább meghagynám valami fantasy regénybe.
9/19 anonim válasza:
Egy bolgár név, a Denitsa jut róla eszembe.
10/19 anonim válasza:
Nyugi nekem kisebbségi nevem van pedig nem vagyok az. Szerinted milyen ezzel élni? Megy a rasszizmus ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!