Hova menjek továbbtanulni, ha?
Nagyon zavar ez a bizonytalanság, hogy nem tudom érettségi után merre menjek...
Mindenképp szeretnék diplomát szerezni, embereken segíteni, esetleg gyerekekkel foglalkozni. Kreatívnak mondanám magamat, szeretek festeni és énekelni, de csak hobbiként.:)
Az informatika és a matek távol áll tőlem. Biológiát szeretem, főleg az emberi test tanulmányozását, szerintem az érdekes. Gondolkodtam az orvosin, de a kémia nem a szivem csücske (igaz, nem nagyon tanította egy tanár sem nekünk úgy igazából).
A gyerekekkel egy picit hadilábon állok, mert sajnos több neveletlen kölyökkel találkoztam, mint jólnevelttel.
Szeretek utazni (akár külföldre, akár az országon belül). Más országom kultúrái érdekelnek.:)
Ezek alapján tudnátok tippeket adni, higy kb. merre menjek tovább?
(Tudom, majd én fogom tudni eldönteni hogy mit tanuljak később, hiszen én ismerem magamat... De azért örülnék a tippeknek:D)
Rajztanár például (ha művészetek érdekelnek)
Tanító, vagy gyógypedagógus szakos tanító.
Ha kitartó vagy és nem vagy rest 5-7 évet tanulni, akkor pszichológia.
Vagy gyógypedagógia
Ezek tetszenek.:)
Pszichológián gondolkodtam, de a szüleim mondták, hogy nem biztos bírnám lelkileg.
A gyógypedagógusok közé tartozik a gyógytornász is? Bocsi, ha buta ez a kérdés.😁😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!