Tini lányoknál apahiány gyakori?
Figyelt kérdés
Kistanárként gimiben láttam egyik osztályban ahol szinte csak lányok voltak, hogy az osztályfőnök urat aki tény hogy elég jó pasi volt, 30-as izmos, sportos, mosolygós fickó, de a kiscsajok úgy rajzották körbe állandóan mint méhek a kaptárt.
Filmben megrendezve látni ilyen rajongást, de nem gondoltam élőben is van ilyen.
Maguk közt csak 'Apuci'-nak hívták és hallhatóan állandó beszédtéma volt.
Rögtön arra gondoltam, hogy ez valami fura "apa hiány" lehet sok lánynál?
2020. máj. 5. 18:48
1/4 anonim válasza:
Ha valamelyik lánynak elváltak a szülei és az annyához került esélyes szerintem, hogy van apahiánya, de ez már szerintem szimpla tetszésnyilvánítás vagy ilyesmi. Vagy csak beakarnak vágódni tanárúrnak vagy azért,mert helyes vagy a jó jegyekért, de lehet hogy apakomplexus:D vagy az idősebbekre buknak
2/4 anonim válasza:
Interneten menő a daddy/babygirl páros. Szinte márkaként van elterjedve nyílván innen jött nekik is. Hidd el az 'apuci' inkább dilf mint rendes apa náluk 😂
3/4 anonim válasza:
Szimplán jó pasi, mint írod, izmos, kedves velük, stb., a lányoknak általában bejönnek az idősebbek, nem kell ehhez "apahiányosnak" lenni. :) Neg mivel tanár, kb olyan, mint egy sztár, elérhetetlen, lehet érte rajongani, a tinilányok szeretik az ilyesmit. A másik meg, hogy ott ezek szerint szinte már divattá, menővé vált körülrajongani ezt a fickót, és ezért is csinálják... Az egyik elkezdi, a többi meg megy utána.
4/4 anonim válasza:
Még mikor kisebb voltam,akkor meghalt apukám....,de 100%,hogy nem hívnám a tanárom apucinak.Nem tudom te hol dolgozzol...Bár szerintem ez kamu vagy remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!