Naplóírás! Na de mi van akkor, ha videónaplóról van szó? Csinált már valaki ilyet? Nem vlogra gondolok, csak magamnak csinálnám, de fogalmam sincs van-e egyáltalán értelme.
írás átláthatóbb, gyorsabban visszakereshetőbb.. mint jó pár órányi videó átnézése.
+ ha leírsz valamit az jobban megmarad... jobban rögzül, stb.
Én inkább az írást. Őszintébb tudok lenni, nem érzem úgy, hogy púderoznom kell valamkt vagy szerepelnem. Másrészt sokkal könnyebb visszakeresno dolgokat, mint a videóban szerintem és sokkal könnyebb is vezetni a naplót.
Határidőnaplót meg apró ötletes naplót mindig is használtam, de életem egyik legmeghatározóbb időszakában írtam rendesen is naplót (minden nap 1,max 2 oldalt szántam az aznapi eseményeknek és gondolataimnak - egyébként meglepően konstruktív volt). A fontosabb dolgokat aláhúztam. Izgalmas volt később, fél év elteltével visszaolvasni, hogy hogyan fejlődtem napról napra és hogy alaktak az események, melyik nap mennyire láttam vészesnek egy már megoldódott problémát és hasonlók. És izgalmas volt, hogy azt is tudtam napra pontosan, kiknek és mikor köszömhettem az élményeket. Nagyon szerettem azt az időszakot, a napló talán még emlékezetesebbé tette. Nem tudom, hogy tudnám-e úgy vezetni már, de lehet, hogy megpróbálom valamikor. Nagyon részletes és jó alapanyag kielemezni magam és szerintem jobb írásban visszakeresni, mintha lenne több napnyi felvételem
Nabammeg, elküdtem véletlenóül.
Szóval volt, hogy 30 napig minden nap írtam, és már 3 éve vezetem. Szóval h attól félsz, hogy abbahagynád, szerintem próbáld ki, hogy nem kézzel írod, hanem gépen. Én azért is írom a neten, mert így bárhonnan hozzáférek, és telefonról is tudom folytatni, de elkap az ihlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!