Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 4 millióért szülnél illegálisa...

4 millióért szülnél illegálisan gyereket? Igen, az RTL-es sorozat miatt kérdezem. Ti mennyi pénzért gondolkodnátok el rajta, hogy bevállaljátok?

Figyelt kérdés
Ha ilyen helyzetben lennétek, mint a sorozatbeli nő, belemennétek? Remélem, jó a kategória, mert tényleg az emberi reakciókra lennék kíváncsi.
2020. ápr. 25. 21:21
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
88%
Nem. Semmi pénzért nem lennék terhes és nem szülnék. Inkább a petesejtjeimet adnám el ha rászorulnék.
2020. ápr. 25. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Semennyiért.
2020. ápr. 25. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

Én lehet 20 millióért megfontolnám.

Ha biztos lehetnék abban, hogy megkapom a pénzt, akkor lehet vállalnám. DE azért nem hiszem, hogy valaha komolyan tudnék venni egy ilyen ajánlatot. Ha azt mondanák, hogy előre átutalják a pénzt, akkor meg attól tartanék, hogy feljelentenek, hogy valamivel kizsaroltam belőlük, ha vége az egésznek. Ha odaadnák, akkor mondhatnák, hogy kiraboltam őket... szóval összegezve nem hiszem, hogy bele mernék menni ilyen ajánlatba :D DE ha csak az anyagi része érdekelt... talán 20.000.000 -ért. Az már bőven elég önerőnek.

2020. ápr. 26. 12:26
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Mindenkinek hasznos-jelet nyomtam, mert lehetnek eltérő vélemények.

Valaki írja, hogy 7 millió. Akkor lehet, süket voltam, mert én négynek hallottam.

Személy szerint én 7-ért sem! Talán 30 millióért vállalnám a béranyaságot, de még az sem biztos. Fura érzés lenne. Belegondolni se jó. Mert akit kihordasz és megszülsz, felnevelsz, az a gyerek a tiéd, mert a férjedé. Elképzelni is nehéz. De nem vagyunk egyformák. Mindenki véleményét tiszteletben tartom.

2020. ápr. 26. 13:37
 15/16 A kérdező kommentje:
*.. a tiéd, meg a férjedé ..
2020. ápr. 26. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
24%

Igen 7 millió volt. Mondott neki alacsonyabb összegeket,talán, hogy 3 millió.. Mindre nemet mondott. Majd a csak mondta, legyen 9 millió. Erre a pasi: 7 millió!

Attól mert rosszul hallottad,nem kell leszólni :)

2020. ápr. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!