Miert van az hogy a ferfiak sajat baratnojuket lebeszelik a plasztikarol de azert az utcan megfordulnak egy szilikonos felfujt maca utan?
A magam részéről IGEN, megpróbálnám lebeszélni a barátnőmet. De nem féltékenységből, hanem, mert félteném magától a műtéttől, és az esetlegesen fellépő komplikációktól. Az nekem nem oké, hogy elveszítek valaki nagyon fontosat, ráadásul úgy, hogy PONTOSAN OLYANNAK SZERETEM A BARÁTNŐMET AMILYEN MOST. Felesleges rizikó egy naaaaagy büdös semmiért... Inkább az olyat nem értem, amikor a pasas folyamatosan azzal cs*szegeti a barátnőjét, hogy szabassa át magát.
Az meg értelmezhetetlen, hogy PLASZTIKÁZOTT lány után forgunk az utcán. Talán röntgenszemünk van vagy mi az anyám gyásza?! Sokszor észre sem lehet venni a műtétet ha az illető lány ruhában van...
#25: Aki ezen rendkívül alacsony szinten mozog, annak nyilván menő, de neki menő a kamu Gucci, Rolex meg Armani is, ahogy a lefingott széthulló BMW és Merci is.
#33 Tapasztalataim szerint az ilyen emberek észreveszik a copykat, és azokat nem tartják menőnek. Egyébként pl. az Armani szerintem egyáltalán nem ciki. Nem értem, hogy neked miért kell népszerű márkákat leköpködnöd.
Szerintem meg mondjuk az F&F gagyi, de arra nyilván nem lesz egy rossz szavad sem, mert az számodra is elérhető. ;)
#34: Csak nem elevenbe szúrtam...
Ennyire nem lehet felületes valaki márkaneveket illetően, hogy nem olvassa előtte a "kamu" szót...
Egyébként az F&F kívül esik a preferált márkáimon, ha már sértegetni próbálsz ilyen gyermeteg módon
Értem, tehát alapjaiban nem értetted meg a válaszom és még újra ráteszel egy lapáttal.
Ok, én vagyok a hülye, csak hogy jól aludj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!