Akik gyerekként kezdtek meztelenül aludni, honnan jött az ötlet/vágy, hogy alakult ez ki?
Figyelt kérdés
Felnőtt koromra én is váltottam pizsamáról a semmire, de gyerekként fel se merült bennem, hogy lehet pizsama nélkül is aludni :D Pedig amíg kiskoromban engedték, szerettem meztelenül lenni. Olvastam már többször is itt a gyakorin, hogy vannak, akik gyerekoruk óta meztelenül alszanak, náluk ez hogy alakult ki? Szülők engedték/tudtak róla, vagy titokban csinálták? (De persze a másik, szülői szemszögből is írhat aki szeretne).2020. ápr. 20. 21:54
11/12 anonim válasza:
12 körül lehettem, nyáron melegem volt, hát levetettem a pizsit. Semmi misztikum.
Azóta is így teszek amikor jön a jó idő.
12/12 anonim válasza:
Én is gyerekkorom óta alszok teljesen meztelenül. Már 5 évesen is izzadtam nyáron pizsamában. Aztán egyik este úgy döntöttem, hogy fürdés után nem veszek fel pizsamát, még alsógatyát se. Kipróbáltam, milyen pucéron aludni. Először fura volt, de néhány nap múlva megszoktam. A mai napig így alszok nyáron. Télen ritkábban. Olyankor inkább pizsamában (alsógatya nélkül) alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!