Más is van ezzel így a járvány óta?
Régen sokat piszkáltak, hogy állandóan csak otthon ülök, nyomom a számítógépet, nem megyek sehova, büdös kocka vagyok, nem járok bulizni, gáz vagyok stb. Most, hogy közös érdek mindenkinek az otthonmaradás,
Elő-elő bújik belőlem egy sunyi gonosz kacaj. :D
Én nagyrészt a tanulás (munka mellett) miatt vagyok élettelen, otthonülős, viszont a karantén miatt pont, hogy fáj a felfedezés, hogy semmit se változott az életem.
Ha úgyamúgy lennék otthonülős, szerintem akkor is fájna.
Fura vagy te is, ne haragudj.
Az életben vannak dolgok, amiket meg kell élni, ki kell élvezni. Nekünk ezekből nem jutott, de ez nem büszkeség...
Nálam értetlen mosoly van:
Pont azon agyalgattam korábban vajon milyen lenne a vilàg ha pontosan mindenki hozzam hasonlo lenne pl nincs kocsim nem jarok sehova csak ahova muszàj, nem vagyok beszélgetös, buszon nem ülök àllok senki mellé, alapbol hasznàltam is kézfertötlenitöt!:), stb, rajöttem, hogy kb csöndes szotlan kihalt lenne a vilàg, nem lennének kocsik.
Erre beütött a koronavirus, es kocsik igaz el elvètve, de amugy kb nagyon arra hajaz a dolog aminek elképzeltem.
Ennyi erövel lehet en teremtem a vilàgot..:)
Màskor majd valami tutibbat talàlok inkàbb ki :D
Ki is akartam irni kerdrsnek hogy szerinted milyen lenne a vilag ha mindenki pont olyan lenne mint te. Az en vilago kb kihalt lenne.
Màr bànom hogy nem irtam ki :)
Az, hogy másoknak most muszáj otthon ülni, miben is változtat meg téged?
Pont ugyanaz maradsz akin előtte.
Nem mellesleg én azt látom, hogy az emberek nagy része pontosan ugyanúgy éli tovább az életét, mindenki kint bandázik az utcán, kertben, meg természetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!