Budapesten az embereknek kb hány százaléka jár maszkban az utcán, boltban?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 10:35
1/6 anonim válasza:
Kevés. Jó maszkból nincs elég, a többi vagy nem hatékony az anyagát tekintve, vagy nem illeszkedik, vagy megsülsz alatta. Sokan meg nem jól hordják. Én tegnap jobb híján egy kendőt kötöttem fel az orrom és szám elé, mikor mentem a postára.
2/6 anonim válasza:
Passz, ahhoz mintavetel kell, amihez pedig kerdoiv, aminek a felet eltrollkodjak.
3/6 anonim válasza:
Kevesen, és ha te viselsz, akkor úgy néznek rád, mint egy ufóra, pedig most ez kéne, hogy normális legyen. Itthon (60 ezres városban) sokkal többen hordanak, pedig itt nincs is akkora forgalom. Buszon, boltokban az emberek 70-80%-án van, pesten jó ha 20%-on láttam tapasztalataim alapján.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Itt nálunk (kisváros) olyan 30% körül mondanám, bár egyre többen. Valamiért úgy képzeltem, hogy a fővárosban többen hordanak :)
2020. ápr. 18. 12:47
5/6 anonim válasza:
#1:
"Sokan nem jól hordják"
Ha arra gondolsz, hogy csak a szájuk van eltakarva és az orruk nem, az azért van, mert nehezen kapnak alatta levegőt és nem akarnak megfulladni.
6/6 anonim válasza:
Olyan is van, aki csak az állára tolva viseli. Az eldobhatót. Ez pazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!