Csak én látom, hogy az embereket egyre kevésbé érdekli már ez a vírus?
"Az öregeket védjük, ők pedig szårnak bele az egészbe."
Jól hangzik, csak nem egészen igaz. Az intenzív osztályra kerülők 60%-a pont nem a védendő korosztály, és igaz, a fiatalabbak nagyobb eséllyel túl élik, de ha nem lesz elég intenzív ágy, akkor nem biztos.
Mert nem fenntartható állapot az, hogy mindenki otthon ül, a világ meg szépen csendben összeomlik körülöttünk. Kezdik átlátni az emberek, hogy ez IS veszély, nem csak a vírus.
Én azt látom, hogy próbál mindenki óvatos lenni, de közben élni is. Keresi mindenki az arany középutat.
A #maradjotthon nagyon 'menő' volt kb. két hétig, de gondolom mindenki, akinek háromnál több agysejtje van, nem gondolja, hogy ez határozatlan ideig működhet így anélkül, hogy példátlan katasztrófa ne lenne belőle.
Engem se érdekel már a korona...
Engedjék végig söpörni max pár szerencsés férj megszabadul az idegesítő anyósától aztán jónapot. Én is ebben bízok már. Esküszöm felfogadok egy bérgyilkost és ketté daraboltatom már, mert szörnyű amit leművel
Én a vírus miatt ugyanúgy járok dolgozni, mint azelőtt. Vettem a ruhaanyagból vart maszkot, ami szerintem nem sok mindent ér. Ezt felveszem mikor a bkk jármüveken utazom.
A gazdasági szempontok előbb utóbb felül fogják írni az egészségügyi szempontokat. Természetesen nagyon sajnálom a meghaltakat.
#14: "leművel"
Inkább tanulj meg magyarul és hanyagolod a proli sxoenget.
érdekes amíg mindenki arról beszélt ogy a gazdaságnak nemlesz jólehülyézték.. sőt fújták hogy nyárig is lehet így. most meg már agazdaság így meg úgy?
és megsúom nem a munkábajárók a fő gond hanem a parkban sétálgatók , bandázgatók. ezt az évet kellene kibírni BANDÁZGATÁS NÉLKÜL ,NEHÉZ EZT MEGÉRTENI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!