Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy esti képzeletjáték?...

Egy esti képzeletjáték? Hogyan követnétek el a "tökéletes" gyilkosságot?

Figyelt kérdés

Mikor, hol, hogyan?

Gondolkoztam de nekem nincs olyan sok ötletem. Talán mérgezés vagy valamilyen durván fertőző dolog szervezetbe juttatása, amit nehéz észrevennie. Lassú mérgezés gyógyszerekkel pl.

2020. ápr. 15. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

DNS vizsgálatok, térfigyelőkamerák, mobiltelefonok, bankszámlák, internet óta ilyen kb nincs már.

Talán amit sosem lehetne még a mai technikákkal sem megtalálni, az a véletlen gyilkosság, ismeretlen személlyel szemben.

2020. ápr. 16. 01:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Na igen, erre gondoltam én is. Nem igen lehet ezt ma már kivitelezni. Kérdés hogy a hazai nyomozó hatóságok hogyan hajtanák meg magukat és mijük van.
2020. ápr. 16. 01:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet cselezni a mai technikát is. Pld sehová sem kell magaddal vinni a telefont jó darabig. Legalábbis én így csinálnám:

- Telefon nélkül kozlekednék az esemény előtt és után is, így tuti nem szúrna gyanút.

- Higanymérgezés... Klasszikus, ételben vagy cigarettában senki sem sejti. Mindenképpen sunyi módszert valasztanék.

- Vagy ha durva verziót kellene választani, akkor biztosan egy-két számmal nagyobb cipőben vagy kisebben tenném meg és valószínűleg a hajamtól teljesen eltérő színű parókában.

- Mindent ami az esemény közben rajtam lenne, azt megsemmisíteném vagy kidobnám egy olyan hely kukájába, amihez semmi közöm.

2020. ápr. 16. 01:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Elmés megoldások vannak, nagyon jók. Élmény olvasni őket!
2020. ápr. 16. 02:10
 15/16 anonim ***** válasza:

hát a kecskemét környéki prostigyilkost soha nem kapták el

illetve volt aki véletlenül elütött egy biciklist és inkább megölte, ő is csak amiatt bukott le mert a hülyéje elment kutyát lopni

2020. ápr. 16. 02:56
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Ha nincs utánad semmi nyom, az is nyom. :D Normális ember nem figyel arra, hogy ne hagyjon nyomokat, ezért bőven hagy maga után. Ha egy dolgozó fiatal önként nélkülözi órákig a bankkártyáját, telefonját, az feltűnő.
2020. ápr. 16. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!