Miért kezdek el röhögni komoly helyzetekben?
Figyelt kérdés
Multkor megállított a rendőr és én végig röhögtem az egészet de nem akartam csak úgy jött szerintem bolondnak nézhettek
De volt már hogy az orvosnál is röhögtem, vagy temetésen, bankban
Nem tudom mitől van ez nem direkt csinálom
2020. ápr. 14. 19:14
1/5 anonymousreview60 válasza:
Ez egyéni adottság, alapvetően veleszületett. Ez az ösztönös stresszkezelésed. Van aki hebeg-habog, van, aki szótlan lesz, van, akinek az égbe megy a pulzusa. Egy haverom nem röhög, de viccet csinál minden ilyenből. Gyakorold az önuralmat, mert bankban még csak-csak, de a temetésen nagyon kellemetlen.
2/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, persze próbálom visszafogni.
Ráadásul az utóbbi években egyre többször járok temetésre sajnos, és nagyon nehéz hogy ne röhögjem el magam ott se, pedig nem találok semmit se viccesnek, csak egyszerűen röhögnöm kell.
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, főleg amikor arra gondolok hogy nem kéne röhögnöm mert ez komoly helyzet, csak még jobban elkezdek röhögni.
4/5 anonim válasza:
Én nagy stresszhelyzetekben röhögök. Temetésen szerencsére nem. De ha nagy a csend vagy valaki nagyot esik stb, akkor tuti kitör belőlem. Baromi zavaró, hiába próbálom elfojtani, akkor sem tudom.
5/5 anonim válasza:
Én is tudok olyanokon röhögni ami másnak egyáltalán nem vicces vagy teljesen semleges, vagy akár morbid, de nem az ilyen tipik morbid viccek. De az a legjobb mikor van egy ugyanilyen haverod, akkor egyáltalán nem érzed magad idiótának. Például a "pénz" szón röhögünk csakúgy, haver a "sült halat" találja viccesnek, de ez csak egy példa. Ja és mindketten elmúltunk már 20 évesek is, szóval még csak korhoz se nagyon lehet ezt kötni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!