Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hány évesen engedtétek el...

Ti hány évesen engedtétek el a nagy terveiteket?

Figyelt kérdés
Én 30 évesen. Addig reménykedtem, tervezgettem. Örökletes betegség miatt, ami sokszor visszavet a hétköznapokon és néha kórházba is juttat, emiatt sokszor kellett visszavonulót fújnom. Amikor kórházban voltam, sokat tervezgettem, majd ha kikerülök akkor miket fogok véghezvinni. Nagyon nagy terveim voltak, külföldre költözni, saját céget indítani. A 30. Születésnapomon láttam be, miután újra rosszabbul lettem, hogy az egészségügyi állapotom miatt ezeknek a dolgoknak nincs is realitása. Még egy egészséges embernek is kemény lenne ezeket megcsinálni. Most elég elveszett vagyok, de tudom hogy meg kell ezeket tartani álomnak. A családtagok is úgy látják, hogy eddig rámhagyták ezeket, mert látták hogy van életcélom, tervezgetek, ezért nem nyitották fel a szememet.
2020. ápr. 13. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak módosítottam őket. Például gimnazista koromban egy olyan szakmát hajtottam, ami csak kívülről néz ki olyan jónak, egyébként rettenetesen méltatlan. Értelemszerűen más mellett döntöttem, másban dolgozom és jobban is jártam vele sokkal. Igen, feladtam azt az elképzelést, de inkább az extra információ tudatában, aminek híján korábban nem jól becsültem fel a helyzetet. Így voltam azzal is, hogy hol akarok élni, hogy akarok-e gyereket, stb. Nem érzem lemondásnak, inkább tényleg csak módosítás
2020. ápr. 13. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell itt tervezgetni ugysem ugy lessz. Amit dob a gèp az lessz.
2020. ápr. 13. 15:38
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
# 12 Borzasztó lehet így élni...
2020. ápr. 13. 16:15
 14/15 Metionin ***** válasza:
100%
14. Akkor közölték a szüleim, hogy nincs pénzünk arra hogy majd Budapesten tanuljak tovább, szóval nem leszek állatorvos. Onnantól kezdve a legtöbb álmom ugyanebből az okból összeomlott pl. nem mehettem abba a középsuliba ahova akartam mert nem volt pénz, nem járhattam erre meg arra a szakkörre mert nem volt pénz, stb.
2020. ápr. 13. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet veletek?
2021. okt. 22. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!