Miért lehet az, hogy ha trollkodok megfájdul a fejem egy pillanatra?
Van egy cikk, mondjuk, büntetőfékezőről tesznek fel videót.
Csomó ilyet láttam , és a kommenteket is, mindig van aki védi a fékezgetőt, mondván "van annak előzménye is" vagy "nem kell autópálya 100-al menni azt nem lesz ilyen"
Én meg beírok, olyat, hogy "nagyon helyes, én letólnám a k annyába aki nem képes menni a olcsó szutykos autójával az ilyennek életet nem adnék nem, hogy jogsit, igaza volt a fékezgetőnek"
Na , ha ilyet írok egy picit beszúr a homlokomnál valami, de mindig, és hányingerem lesz.
Ez arra utal, hogy éretlen vagy.
Amennyiben nagykorú vagy és ezen felül jogsid is van, javaslom, hogy süss vele egy jó szalonnát, majd ha jól laktál sétálj el a pszichiáterhez. :)
Félreértés ne essék, én midezt azért kezdtem el, hogy lássák sokan, nagyon sok buta , önző ember van internet közelbe.
Nekem nincs semmi bajom a vezetéssel, páv vizsgám is van, és ott kiderült volna ha beteg vagyok mert magamat adtam. Sőt még egy szabálysértéses bírságom sem volt, meg a 30 is tábla is 30-as számomra.
De muszáj mutatni, hogy nem csak normalitás van jelen.
Eleven példa ez a járvány, sokan most azon pörögnek, hog, "há rákba is meghalnak mégsem állt le a gazdaság" magyarán ha rákba is akkor új koronavírusba is szabad meghalni.
Reggel egy ilyen törölte a kommentjét, mert írtam, hogy " nem is ismerem azokat akik meghaltak, ja, hogy 14 ember, annyian lakunk itt a lépcsőházba, jelentéktelen mint bárki aki nem én vagyok" ezzel törölte is a kommentjét.
Szerintem jó felidegesíteni az ilyen embereket, viszont ezzel kicsit magamat is pusztítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!