Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet az, hogy ha...

Miért lehet az, hogy ha trollkodok megfájdul a fejem egy pillanatra?

Figyelt kérdés

Van egy cikk, mondjuk, büntetőfékezőről tesznek fel videót.

Csomó ilyet láttam , és a kommenteket is, mindig van aki védi a fékezgetőt, mondván "van annak előzménye is" vagy "nem kell autópálya 100-al menni azt nem lesz ilyen"

Én meg beírok, olyat, hogy "nagyon helyes, én letólnám a k annyába aki nem képes menni a olcsó szutykos autójával az ilyennek életet nem adnék nem, hogy jogsit, igaza volt a fékezgetőnek"

Na , ha ilyet írok egy picit beszúr a homlokomnál valami, de mindig, és hányingerem lesz.

2020. ápr. 13. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés kiírásakor is iszonyú migréned lehetett....
2020. ápr. 13. 01:27
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez arra utal, hogy éretlen vagy.

Amennyiben nagykorú vagy és ezen felül jogsid is van, javaslom, hogy süss vele egy jó szalonnát, majd ha jól laktál sétálj el a pszichiáterhez. :)

2020. ápr. 13. 01:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem migrén. És itt nem trollkodok, szeretem ezt az oldalt.
2020. ápr. 13. 01:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, vegre bunteti az Isten a trollhuszarokat. Amugy azert mert tele van indulattal amit irsz, gondolom jol felhuzod magad kozbe es ez jon ki fejfajaskent
2020. ápr. 13. 01:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, én midezt azért kezdtem el, hogy lássák sokan, nagyon sok buta , önző ember van internet közelbe.

Nekem nincs semmi bajom a vezetéssel, páv vizsgám is van, és ott kiderült volna ha beteg vagyok mert magamat adtam. Sőt még egy szabálysértéses bírságom sem volt, meg a 30 is tábla is 30-as számomra.

De muszáj mutatni, hogy nem csak normalitás van jelen.

Eleven példa ez a járvány, sokan most azon pörögnek, hog, "há rákba is meghalnak mégsem állt le a gazdaság" magyarán ha rákba is akkor új koronavírusba is szabad meghalni.

Reggel egy ilyen törölte a kommentjét, mert írtam, hogy " nem is ismerem azokat akik meghaltak, ja, hogy 14 ember, annyian lakunk itt a lépcsőházba, jelentéktelen mint bárki aki nem én vagyok" ezzel törölte is a kommentjét.

Szerintem jó felidegesíteni az ilyen embereket, viszont ezzel kicsit magamat is pusztítom.

2020. ápr. 13. 02:30
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Talán így figyelmeztet a szervezeted, hogy gondolkodj el azon: "Nekem valóban ilyen lenne a személyiségem? Ez lennék én?".
2020. ápr. 13. 07:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet az adrenalin löket teszi. Rám is hatással van, de nem trollkodásnál. Pl amikor ideges vagyok valami miatt hirtelen, aztán legördül a kő a szívemről, egy kicsit be szoktam pisilni vagy sírva fakadok. Pl hirtelen meglátom, hogy fenn a vizsgaeredménye, aztán azt, hogy ötös akkor ez történik velem.
2020. ápr. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!