Dancsó Péter miért ekkora senki?
Az Álarcos Énekes c.műsorban zsűritad jelenleg, Gáspár Laci, Csobot Adél és Sebestyén Balázs mellett.
Eddig sem bírtam őt elviselni, mert láttam egy-két youtube videóját. Mindenkit kifiguráz, lealáz, megszégyenít. Mindenkiről véleménye van úgy, hogy nem is ismeri őket.
Egyszerűen tenyérbe mászó az egész ember. Ebben az álarcos énekes műsorban is játssza az agyát, közben meg hihetetlenül primitív és süt róla az ostobaság.
Akkor mégis miért nézik meg szeretik őt ennyien?
Az egyik oldalon Magyarország legnagyobb youtubere, 1,15 millió feliratkozóval, ami nemzetközi szinten is nagy.
Plusz a jelenleg legsikeresebb TV műsorban szereplő.
A másik oldalon egy anoním gyakoris kommentelő.
A szavaiddal élve szerintem erről a kérdésről "süt az ostobaság".
Nem, mert nem lehet sértegetni sikeres embereket, hanem bármilyen objektivitás nélkül teszed, csak mert neked nem tetszik és nem érted a humorát, de mégis oknélkül támadod a személyét.
Plusz a kérdésed nem megválaszolható. Látszik, hogy csak "blog"nak használva az oldalt kiírod a fusztráltságod, ami arra utal nincs minden rendben otthon.
Szerintem az a vicces, hogy a YouTubeon játssza a trendi f@ßagyereket, abban a bizonyos műsorban pedig fülét-farkát behúzza a tévések között. 😂
Imádtam a régi videóit. De mára már a konformizmus dominál a tartalmaiban. Kényszeresen lesi, hogy milyen aktuális szennyből lehetne tartalmat rittyenteni ahelyett, hogy bevetné a saját ötleteit, mint régen, abban az aranyidőszakban, ami őt híressé tette.
Régen még egy alázatos, szerény fiatalembert láttunk a képernyők elé, akinek olyan poénjai voltak, hogy napokig forogtam tőle. Manapság ezekből a jegyekből az összes elmarad, - a poénjai olyannyira felhígultak, hogy már csak a megvezethető 12-18 éves korosztály nevet rajtuk. Helyette jött ez a non stop vagizós hypebeast imázs, ami szerintem nagyon rosszul áll neki. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne.
Dancsó Péter 2015: “Soha, és semmi pénzért nem adom el magam a hazug médiának.”
Dancsó Péter 2020: Már nem is kell szavakkal cáfolni az előző kijelentést, - a személyiségtorzulás, a 180 fokos arculatváltás szemmel látható.
És az a legszomorúbb, hogy a régi, igényes tartalmain már ő maga is gúnyolódik. Szinte hétről hétre törli a régebbi videóit. Néha eszembe jut, hogy mekkorát röhögtem egy lassan 4-5 éves tartalmán, kedvem támad felfrissíteni az emlékeimet, - erre azzal szembesülök, hogy az adott videó a YouTube felületén már nem is létezik. 😳🥶😰
Szerintem 2 jó youtube csatorna van. Ha ők raknak fel videot akkor ahogy kapom az értesitést, meg is nézem ha otthon vagyok:
Radics Peti és Justvidman
Amúgy én is néztem Dancsót régen, a szakszerűen videok jók voltak meg a gyakoris hülyeségek ( gondolom azért is nem csinál több gyk-s videót mert csak rosszat írnak róla) Ez van. De ha a 2 kedvencemmel, akiket az iment említettem is ez lesz, nem tudom mit csinálok. Már csak az hiányzik hogy belőlük is ilyen legalja korcs legyen. Soha többé nem néznék youtubeot. Max állatmentős hope for paws videokat. Azok olyan szivmelengetőek és megérdemlik a nézettséget. Kár hogy nincs ugyanilyen yt csatorna csak magyarul. Eskü nézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!