Magyarok közt tömegsport miért nem elterjedt?
Miközben például az profi sportra elképesztő összegeket költenek állami szinten.
Pedig ha széles körben elterjedne a tömeges sportolás akkor az például még több profi sportolót is kitermelne, növelné az átlagéletkort, csökkenne az egészségügyre nehezedő nyomás .
Az egészségesebb és sportos nemzetből minden szinten profitálhat az ország nem?
Napi tornaóra megvan? Mekkora lázadás volt abból is.
Aki sportolni akar annak szerintem most is megvan a lehetősége. Tudok olyan falut a közelünkben ahol már a második teniszpályát építik EU-s pénzből, mert azt a pályázatot tudják megnyerni így oda pályáznak az már mellékes, hogy szinte mindig üres a pálya.
Normális gondolkodásmód és igény kell az emberek részéről. Ezt fentről nem lehet elintézni, hogy te mozogni akarj. A lehetőségeket lehet megteremteni és szerintem azért aki akar az talál ma Magyarországon lehetőséget sportolásra. (többet mint mondjuk 10 vagy 20 éve)
Alulról szerveződő tevékenység jobban működik. Nem tudom, de ahány kerékpáros-futó-úszó, stb. rendezvény van, ott nem egy versenyzőt látok, tehát ez megy egy szinten.
Az, hogy otthoni környezetben "mindenki?":) sportol (kocogás, kerékpározás, kondizás, van, akinek a sörivás, vagy a zabálás) miért nem elég?
Napi torna óra meg van de milyen felháborodás lett belőle.
Aki ma akar sportolni az most is meg teheti a vezetőség nem mondhatja, hogy te tornázni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!