Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te mivel tudod elterelni a...

Te mivel tudod elterelni a gondolataidat?

Figyelt kérdés
Kb. két hete már semmivel sem tudom elterelni a gondolataimat a bizonytalan jövőről. Eleinte egy film, könyv, sorozat még le tudott kötni. De most már kb. 2 percig tudok koncentrálni arra, amit látok, vagy olvasok, vagy ha sétálni megyek, a körülöttem lévő világra. Utána már nem fogom fel mit látok, olvasok, mert újra és újra csak a jövő jár a fejemben. Tegnap kimentem a kertbe ásni. Aztán arra eszméltem, hogy állok az ágyás mellett, és azon gondolkodok, mikor lesz végre vége ennek az időszaknak, és lesz végre normális munkám és bevételem. Lehet ezzel valamit kezdeni?

2020. ápr. 12. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanulok olyat, amire mindig lesz szükség.
2020. ápr. 12. 11:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyelvtanulással már próbálkoztam. Egyszerűen semmi sem maradt a fejemben.
2020. ápr. 12. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem az a könyvolvasás:D

főleg a pszichológiai könyvek, önismereti, amiből meglehet érteni az emberi viselkedést, és rá lehet jönni 1-2 helyzetben mi a megoldás:D

2020. ápr. 12. 13:55
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Olvasás, jóga, balett, zenehallgatás. De ilyen esetben amit írsz, nagyon nehéz. Anno amikor én voltam így, a futásra kaptam rá pedig nem is szeretek futni. De csak azzal tudtam elterelni a gondolataimat arról hogy hajléktalan leszek-e vagy nem.
2020. ápr. 12. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Kommunikáció. Legalábbis nekem ez segít. Beszéld ki magadból hogy bánt ez az egész, és ne a mostani időszakon merengj mikor lesz vége, hanem mit fogsz csinálni ha vége lesz! Sokkal jobban feldob majd ha tervezgetsz:) szóval csak beszélgess valakivel vagy ismerkedj.
2020. ápr. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!