Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit érez az ilyenkor, aki...

Mit érez az ilyenkor, aki feleslegesen felvásárolja mások elől az alapélelmiszereket? Elélvez tőle?

Figyelt kérdés
Mintha háború lenne. Ma egy nagy boltban nem kaptam normális tejet (csak bio meg laktózmentes volt minimium 400 forintért, élesztő egy gramm nem volt, torma semmi, még normális árú sör is alig maradt, abból is csak a legalja.

2020. ápr. 11. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Hónap eleje van, mindenki most kapott fizetést, 1-2 hét aztán megint elfogy a pénz, ha ilyen ütemben vásárolnak, aztán megint kevesebb lesz a vásárló a boltokban.
2020. ápr. 11. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Az összes korlátozásnak ez a lényege, hogy ne járkáljunk ki folyamatosan. Igen, lesz 2 hét múlva is tej, de ha meg lehet tenni hogy egyszerre bevásárlunk annyit, hogy ne kelljen feleslegesen kimenni pár nap múlva megint, akkor érdemes ezt tenni. Persze vannak olyanok is akik teljesen esztelenül vásárolnak, de egy hónapra bevásárolni a legtöbb dologból az szerintem teljesen normális. Olyan mennyiséget kell venni ami nem rohad rá az emberre. Ez még bőven nem az a kategória amikor valaki 30 kg lisztet vagy cukrot vesz, na az tényleg tök felesleges.
2020. ápr. 11. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Süt magának egy lakást és felnyomja a fészbúkra! Aztán telespricceli a monitort!
2020. ápr. 11. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy igen, megvették a gyógyszereket is előre. Én a szokásos havi adagomért mentem be (reflux), és helyettesítőt kaptam, ami olcsóbb volt. :D
2020. ápr. 11. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem értem miért ma rohanta meg mindenki a boltokat, mikor mondták, hogy ne tegyék.
2020. ápr. 11. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Én a 18. Kerületben több szupermarketben is azt tapasztaltam, hogy nagyon sok az áru. Ilyen magas stócokat még sose láttam, konkrétan már nem tudták hova rakni a dolgokat szerintem. Már féltem, hogy rámborul a WC papír torony és agyonnyom :D most hónap eleje van, húsvét, nincs bolt néhány napig, ilyenkor az emberek eleve meghülyülnek, ráadásul koronavírus is van.
2020. ápr. 12. 00:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ez a fogyasztói társadalom, teljesen megzakkant.
2020. júl. 13. 06:37
 18/18 anonim válasza:
A gazdagok vásárolnak fel mindent mert félnek.
2023. márc. 4. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!