Most azt a korszakot éljük hogy csak a hosszú combu vékony nők a szepek?
Hagyjuk már, azt a korszakot éljük amikor divat bántani a vékony lányokat, ha 2 kg-val kevesebb vagy mint az átlag akkor göhös anorexiás r*b*nc vagy.
5 éve lekövérezték azt aki 165cm-hez 45kg volt most meg normális ha valaki fel akar hízni 150kg-ra.
(Semelyik nem jó sztm)
Na bocsi nem akarok hisztizni, csak pont az ellenkezőjet tapasztalom mint te.
Most amúgy szerintem a lapos has széles csipővel és nagy cicikkel az ideál.
Neked jó a súlyod is, meg a magassagod is szerintem :)
"En 168cm magas vagyok es 54kg. Van mellem es fenekem is. Vekony derekam van, viszont atlagos hosszúságú a combom."
Ezek szerint te azt hiszed,hogy két hosszú combon múlik a szépség? Ez azért így elég vicces.
Szerintem éppen ellenkezőleg. Azt a korszakot éljük, ahol az elhízott zsírdisznókra olyanokat mondunk, mint “husis, molett, homokóra alkat” stb és ezeket dícsérjük agyon a “fogadd el magad úgy ahogy vagy” szlogen alapján, pedig 3 lépcsőfokot nem tudnak megtenni megfulladás nélkül. Emlékezzetek, amikor a bolond Schobert Norbi azt merte mondani, hogy nincs gusztusa a döngő léptű tehenekhez, erre az ország a torkának ugrott. Most ilyen korszakot élünk.
Ettől függetlenül a tény az tény marad: a vékony az egészséges és az igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!