Nem is kell mindenkinek kiadni magad. Nem is tartozik mindenkire minden. Max. a legközelebbi család, barát, pár.
Mindenki játszik valamennyire, nem illik ugyanúgy viselkedni iskolában, munkahelyen, mint egy baráti társaságban. Nagyival se illik úgy beszélni, mint a haverokkak.
2020. ápr. 4. 10:32
2/8 anonim válasza:
Általában azért nem ismeri őket senki igazán, mert senkit nem érdekelnek.
2020. ápr. 4. 11:01
3/8 anonim válasza:
Ezt általában olyan helyzetben lövi el a többség, mikor valaki bele akar kontárkodni az életébe és meg akarja mondani a tutit.
Én sem szeretem, mikor valaki kéretlenül okoskodik. Akkor szoktam mondani, hogy dugulj el, mit tudsz te erről, anyámon kívül senki sem ismer, akkor mégis hogy jössz te a problémáimhoz?
2020. ápr. 4. 11:25
4/8 anonim válasza:
Ezt a szerepet játszom dolgot, tipikusan az egybites hülyék szokták előadni. Akik azt hiszik, hogy ettől lesznek valakik. Basszus mindenki valamilyen szinten szerepet játszik, te, én, a Piri néni a szomszédból, mindenki! Csak vannak emberek akik túl hülyék ezt felismerni.
2020. ápr. 4. 13:02
5/8 anonim válasza:
Mert menőnek érzik magukat. Ez ad nekik szárnyakat a többi ember felett...
2020. ápr. 4. 13:05
6/8 anonim válasza:
De még az sem feltétlen igaz,hogy nem ismerik.Sok ember azt hiszi,hogy láthatatlan a környezete számára,közben meg pont azok nem adják tudtára,hogy nem az,akik átlátnak rajta.Így aztán azt hiszi,hogy mindenki jól át van verve.
2020. ápr. 4. 19:28
7/8 anonim válasza:
Mert ha elkezdenek felettük ítélkezni, pl hogy "te bizony egy rhibanc vagy jányom", akkor jönnek ilyen védőmechanizmussal, hogy honnan tudod ha nem is ismersz?
Onnan hogy kint a pitsád, és mindenkivel enyelegsz b+
2020. jún. 9. 06:40
8/8 anonim válasza:
Mert azt akarják, hogy azt higgyék róluk, hogy ők belül végtelenül mély, intelligens emberek, csak hát a pórnépnek ezt nem mutatják meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!