Baj ha én nem vélem úgy, hogy az egészségügyi dolgozók ajnározása jogos?
Figyelt kérdés
Mármint, fb-n is megy állandóan ez a "hatalmas köszönet az ápolóknak, szoc. szférának, orvosoknak stb." De miért is? Teszik a dolgukat.. Valószínűleg mikor lediplomázott is gondolta az az orvos, hogy betegek között lesz, vírusos, fertőzött emberek között kell lennie. Mi ez az álszenteskedés? Mintha kitörne egy háború, és mindenki a katonákat istenítené? Ez a dolga.2020. ápr. 1. 11:37
11/21 A kérdező kommentje:
#8 teljesen egyetértek.
2020. ápr. 1. 12:43
12/21 anonim válasza:
Én sem értem... Van húsz ember se intenzíven...
13/21 anonim válasza:
8-as vagyok, jó eséllyel jobban belelátok, mint te :) Nem fogok rémtörténeteket terjeszteni, mert nem arról szól a kérdés. Azt is látom, hogy míg nálunk hál'Istennek még nem tetőzött ki durván a járvány, több külföldi országban már tényleg a halálukon vannak az orvosok a túlmunkától és a stressztől. Itt nyugodtan teszik, amit eddig. Hogy az milyen, azt meg eddig is tudtuk, ők is tudták mit vállalnak, mégsem tapsikolt nekik senki.
14/21 anonim válasza:
Nem csak a vírussal fertőzötteket kell ellátni, nem csak ők vannak kórházban. Amúgy 2008 óta dolgozom pulmonológián nővérként, szóval nekem nem kell bemutatni mi folyik a falak mögött. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy tapsol-e vagy sem, de attól még nem kell a nővéri/orvos munkát degradálni.
15/21 anonim válasza:
Szerintem jogos, de azokat is kéne említeni, akiknek köszönhetően van víz, áram, internet, nem áll a szemét meg a szennyvíz az utcán, van a boltban kaja stb. Az egészségügy csak egy a sok közül.
16/21 anonim válasza:
Oké, ez egy vélemény. De nem hinném, hogy sok ember lenne képes ott lenni a "küzdőtéren", és többek közt azzal szembenézni, hogy "ma" mennyi ember adja fel a küzdelmet...
17/21 A kérdező kommentje:
#16 igen, de többek között sok ember ezért is nem választja az egészségügyet. aki meg igen..
2020. ápr. 1. 14:28
18/21 anonim válasza:
Bajnak nem baj, mert lehet saját véleményed amivel én speciel nem értek egyet.
Egy ápolónak annyi a fizetése mint egy árúfeltöltönek. Ha az árúfeltöltő összekever két polcot akkor nem történik semmi sem. Ha az ápoló összekever két gyógyszert akkor halál is lehet.
19/21 anonim válasza:
szerintem jár nekik a köszönet, de a magamutogatás szánalmas, tegnap egy fb csoportban posztolt egy mintavevő mentős, hogy micsoda hegeket hagy az arcán a maszk meg a szemüveg, de úgy pózol a képen mintha valami modell lenne
20/21 anonim válasza:
Kérdező, szerintem nem baj, nekem is ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!