Belőletek milyen tulajdonságokat hoz elő az alkohol? Milyen személyiségűek lesztek?
Én szemtelen leszek és megállás nélkül röhögök. Meg mindenkinek beszólok. Ja, meg csajozok.
20/F
Én baromságokat hordok össze, amiket el is hiszek, aztán ha még arra ráiszok, akkor előbb rosszul leszek, utána meg rettenet álmos.
Nem is voltam részeg már évek óta, nem hiányzik, a kicsit spicces állapotnál átváltok vízre.
sokkal közvetlenebb leszek meg persze beszédesebb
alapból introvertál vagyok, de alkohol hatására extrovertált leszek (mivel nagyon ritkán szoktam inni nem is bírom az italt, szóval kb azonnan minimális mennyiségtől is)
Alapvetően engem úgy ismernek aki kedves/empatikus/lehet vele lelkizni fajta ember, könnyen megnyílnak az emberek, már többször megkaptam, hogy van egy ilyen kisugárzásom. :)
De ha (ritkán) be is rúgok, akkor kb.:
Ja és mindentől és mindenkitől elnézést kérek, hogy ne bántsam meg. Tl;dr: Állítólag "aranyosra" iszom magamat.
🙃😅
Milyen személyiség leszek? Ugyanúgy ENFP, csak level 10000. 😅
41F
Ilyen melankólia jön rám, én vagyok az aki iszik egy keveset és nekiáll csendben sírni a sarokban.
Régi bulis idők haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!