Ezt a hölgyek megszólítást nem kéne erőltetni. Amúgy van aki igen van aki nem
2020. márc. 31. 15:44
2/9 anonim válasza:
Én igen, látom rajta, hogy valami nem stimmel, egyszer rákérdezek, ha elmondja akkor meghallgatom, ha nem akarja akkor nem.
21 L
2020. márc. 31. 15:45
3/9 A kérdező kommentje:
Mi a baj a hölgyek megszólítással?
2020. márc. 31. 15:49
4/9 anonim válasza:
Második vagyok: nem áll szándékomban válaszolni a privát üzenetekre. A saját ismeretségi körömre értettem, hogy meghallgatom a férfi érzelmeit, nem idegenére!
2020. márc. 31. 17:13
5/9 anonim válasza:
Én szeretem a hölgy kifejezest 😊
Ilyenkor örülök annak, hogy vannak még olyan ferfiak, akik tisztelik a nöket. Sőt, én nőként is néha szoktam mondani.
Na de. Kérdésedre válaszolva. Ugye a ferfiak nehezen, vagy egyáltalán nem mutatják ki az érzéseiket. Nem tudják, így nevelték őket, vagy mert gyengeségnek érzik. Ha páromat éri valami rossz dolog lelkileg, átérzem és úgy viszonyulok hozzá. Olyankor sokszor csak hallgatok, hozzá bújok, puszilgatom. Nagyon jól esik neki, és látom nem kattog annyit, nem szomorú már. Vagy tapintatosan elmondom neki mit gondolok. Eddig ezek beváltak. Párom amúgy sem mutat ki semmilyen érzelmet, ezért meg kellett tanulnom kezelni az ilyen helyzeteket.
2020. márc. 31. 18:03
6/9 anonim válasza:
Az ismerős férfiakéval igen, amennyire az én érzéketlen személyem erre képes. Úgy általánosságban az összes férfi érzelmeivel? Nem. De ez igaz a nőkre is. Ha nem ismerem nem érdekelnek az érzelmei, kivéve ha valamelyikhez közvetlenül hozzájárultam (megbántottam,örömet szereztem stb.)
2020. márc. 31. 18:30
7/9 anonim válasza:
Mit jelent, hogy "a férfi"? Itt egyetlen konkrét férfira kellene gondolnom?
2020. márc. 31. 21:42
8/9 A kérdező kommentje:
Azzal a féfiéval, akivel együtt vagy.
2020. ápr. 1. 14:47
9/9 anonim válasza:
Senkivel nem vagyok együtt, szóval gondolom, nekem nem szól a kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!