Van itt, aki életének számottevő részében színészkedik?
Figyelt kérdés
Mesélne róla?2020. márc. 31. 13:58
1/3 anonim válasza:
Részben igen. Van egy alapbetegségem, ami miatt eléggé sokszor kell improvizálnom, hogy helyt álljak.
2/3 anonim válasza:
Itt vagyok. Megjátszom magam az embereknek, baráságot és kötődést mímelek.
Nem így születtem, mondhatni "lassan" váltam ilyenné. Kihasználok másokat anélkül hogy észrevennék. Közkedvelt vagyok, sokan egy-két találkozás után megnyílnak nekem, kitárulkoznak a bajaikkal és titkaikkal.
Ezeket csak meghallgatom, nem használom semmire, cdak tapasztalatot gyűjtök.
Aktív szociális életem van de főleg csak megfigyelési és személyiségfinomítási szándékkal.
21/F
3/3 anonim válasza:
Második vagyok: Ez barátokra és részben a családomra is kiterjed, kivétrl nincs. Igazi kötődédt évek óta nem éreztem.
Lehet hogy lelki roncs vagyok de így jól érzem magam, nem vagyok lehangolt és nem szorongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!