Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az ételme az ilyen YouTube...

Mi az ételme az ilyen YouTube csatornáknak?

2020. márc. 30. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem értöd, mert te biztos városi györök vagy
2020. márc. 30. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden érdeklődési körnek megvan a maga szubkultúrája. Ezek is érdekelnek valakit és megnézi a videókat. Valószínűleg több munka is van ezekben, mint beülni influencerként a szobában a kamera elé, és osztani az eszet meg drámázni. Csak a drámát megnézik 200 ezren, ezeket meg az a pár száz ember akit érdekel a földművelés például.
2020. márc. 30. 13:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Való igaz városi vagyok és múltkor találtuk ezeket a csatornákat az egyik haverommal. És csodalkoztunk hogy vannak emberek akik ezt nézik. De tényleg sok munka lehet bennük.
2020. márc. 30. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Ennék gagyibb módszert már évek óta nem láttam gyakorni egy csatorna reklámozására haver.

Amúgy van pár ilyen tematikájú profibb csatorna magyar nyelven szóval ezt már buktátok.

De még mindig jobb mintha májnkráftoznátok.

Sok sikert.

2020. márc. 30. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Mike Less nevű amerikai fickó videóit nézem hasonló témakörben. Egyrészt vonzanak a nagy gépek, másrészt nagyon szép felvételeket szokott készíteni a mezőgazdasági munkákról, többek között drónnal is. Van benne valami megnyugtató.
2020. márc. 30. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valakit ez érdekel..én meg kérdezhetném hogy mi értelme sminkes promóciós videókat csinálni, ugyse nézem, de más igen. De pl van egy kamionos csatorna, st22lacika, őt szoktam nézni, pedig semmi közöm a témához, de érdekesnek tartom.
2020. márc. 30. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezek főként hasonló traktorosokat érdeklik. Akoknek az MTZ/Belarus és a minél mélyebb szántás az atyaúristen 😃

Akik mezőgazdaságban nagyobb területen/komolyabb cégben dolgoznak, azok csak fogják a fejüket, hogy mit csinálnak ezek 😃

Szóval ez nagyobbrészt hobbi és szubkultúra, semmint valódi eredményes munka. És élvezik mikor küzdeni kell a géppel, és nincs nagyobb kihívás, mint a tengelyig sárbasüppedt kollégát kimenteni 😃

Ha még valami előremutató tákolásokat csinálnának... mert pl 300 ezerből össze lehet ekecsülni egy RTK rendszert bázisállomással, roverrel(traktor) és open source programokkal, illetve ezeket összehangolva egy elektromotor beillesztésével az automata kormányzás is belefér.

[link]

Youtubeon rengeteg videó van ilyenekről. Magyart még nem láttam.. holland viszont sok van pl.

2020. ápr. 8. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!