Van itt olyan, akinek szinte semmilyen változást nem jelent az életmódjában a vírus, mert eddig is alig járt el otthonról?
#5 A túrázástól miért félsz? Bár inkább ne menj, az a biztos, csak kérdem.
#6 Én férfi vagyok, de ez amit írtál hogy jön ide?
#7 Ezt nem láttam, ritkán kattintok erre a kategóriára. Ha annyira eleged van, akkor nem kell rákattintani!
13-as:
Azért, mert valaki antiszoc, az nem biztos, hogy lúzer, sőt...
Én elég sok olyan lúzerrel találkoztam már korábban, akik nem antiszocok, egyszerűen csak szimplán bolondok vagy kretének, szóval erről ennyit.
Én pl. nem is akarok már beilleszkedni egy társaságba sem, mivel a korábbi társaságaimban is rendre csalódtam ezért vagy azért.
Inkább a neten tartom a kapcsolatot olyanokkal, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.
Esetleg néha találkozom is néha némelyikükkel, de az ún. normális társaságokra nekem már nincs szükségem, úgyis kinéznének engem maguk közül, meg én sem érezném jól magam köztük.
Nálam annyi azért változott, hogy normál napokon bejárok dolgozni, most pedig itthonról dolgozok.
Más változást én nem érzékelek a saját életemen, "maradjotthon" szempontból.
Szeretek itthon lenni, vagy ha megyek is valahova, általában messze az emberektől - leginkább erdőbe ahol egy lélek sincs. Oda változatlanul tudok menni. Zsúfolt helyekre máskor is csak akkor megyek, ha nagyon-nagyon-nagyon muszáj.
Ezt a részét határtalanul élvezem, nem kell emberek közé mennem, ha valahova esetleg hívnak, akkor a vírusra hivatkozva most bármilyen program megúszható, lemondható.
Hetente-kéthetente egyszer elmegyek bevásárolni, az is bőven túl sok az emberek közé mászkálásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!