Nagyképű vagyok, vagy csak van önbizalmam?
Figyelt kérdés
Elégedett vagyok önmagammal,és tudom hogy sok ember szeretne úgy kinézni ahogy én. Ráadásul most fogytam 5 kg-t és most ezért is büszke vagyok magamra,most 169/54 kg vagyok. Meg a táncművészetire járok és (még amikor volt suli) felkértek hogy táncoljam a szólót az egyik előadásban és ezért is tök büszke vagyok magamra. De amúgy mindenkivel kedvesen viselkedek még akit nem is annyira kedvelek azzal is. És az összes barátomat imádom,és ott segítek nekik ahol tudok. Meg minden emberben keresem a jót,s próbálok nem előitéletes lenni. És nem nézem le azokat sem akiknél tudom hogy jobb vagyok,és próbálok nekik segíteni. Csak ugyeagammal is maximálisan elégedett vagyok. Ezek alapján beképzelt vagyok?2020. márc. 22. 20:15
11/12 anonim válasza:
@21:04
Rólad még inkább elhiszem hogy nem vagy nagyképű, de a kérdező tőről metszett nárcisztikus.
12/12 A kérdező kommentje:
#3 természetesen a rossz tulajdonságaimmal is tisztában vagyok. És igen tudom hogy vannak,mint mimden embernek. Pl elég rossz tanuló vagyok(matekból félévkor kettes voltam) és sokkal okosabb emberek vannak nálam. Vagy pl elég hamar idegbeteg leszek,ha valami nem úgy sikerül ahogy terveztem. Meg még sorolhatnám...
2020. márc. 22. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!