Elismerem a bűnösségem és tisztában vagyok magammal, gyenge vagyok. Hogyan érhetném el, hogy tartsanak, féljenek tőlem az emberek? Tekintélyt szeretnék.
Le szeretném szögezni, hogy nem lelki segítségre van szükségem, hanen irányadásra arra vonatkozóan, hogy milyen irányba induljak el.
Nem kérek konkrét receptet, de ha valaki küld azt megköszönöm. Elég információforrásokat, irányokat is adnotok, megdolgozok a saját célomért, csupán helyreigazítást kérek, hogy ne pocsékoljam az időt kezdési pont utáni kutatással.
A célom változó. Tekintély az első, ezen felül egy-egy adott személlyel szemben szívesen ébreszteném azt is, hogy rettegni, félni kell tőlem. Nem óhajtok kiszámítható lenni, labilisnak sem szeretnék tűnni.
Jelenleg nyugodt és összeszedett vagyok, jól érzem magamat. Leginkább egy felfokozott, és egyben alprazolám- szerű állapot ez. Így is óhajtok maradni. Nem tudom honnan jött ez az érzés, de kedvem szottyant feltenni ezt a kérdést, remélem jól el tudok veletek beszélgetni a témában.
Privát üzenetet nem kérek, maradjon kirakatban minden ami itt elhangzik, talán valaki szívesen elolvassa egyszer.
Minden hasznos válaszért adok pozitív értékelést.

Köszönöm a válaszod. Elfogadom hogy így látod. Nem vaktában kezdek ezzel, volt szerencsém a kedveskedéshez, de szőnyeg alatt kötöttem ki minden esetben. Törés nem volt az életemben, nem óhajtok kamupszichopata lenni, rendet szeretnék, és így érem el a legegyszerűbben. Nem szeretnék sok időt és energiát beönteni ebbe az égetőbe, mert sok dolgot szeretnék még rövid távon megtenni és elérni. Ez nekem alapkő lenne.
Szívesen fogadok még válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!