Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért nem vásárolnak be...

Sokan miért nem vásárolnak be hetekre pár százezerért előre?

Figyelt kérdés
Jó van ami frissen kell, de sok árucikk nem ilyen.

2020. márc. 20. 17:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%

Minek?

Általában én sütök otthon, az élesztő-hiányt megoldottam kovász készítésével. Fél kg lisztből készült zsemle 6 napra elég és átlagban azért van 2-3 kg otthon (most 4 kg).

Mindig nézem az akciókat és ami jó áron volt, abból mindig vettem többet (2-3-4 darabot) és a spájzba/mélyhűtőbe tettem alapból. Logikusan kell vásárolni a normális, szürke hétköznapokban is.

2020. márc. 20. 19:36
 22/27 anonim ***** válasza:
97%

1. Nincs annyi pénzem.

2. Kicsi a lakásom, nem is lenne hová tenni.

3. Nem őrültem meg, mint egyesek.

4. Pofátlanság mások elől felvásárolni mindent, azt is, amire talán nem is lesz szükség, csak rájuk rohad.

5. Nem jön el a Világvége, sem az atomháború.

2020. márc. 20. 19:43
 23/27 anonim ***** válasza:
91%
Leginkább azért mert fölösleges. Plusz ha többen így tennének akkor hirtelen hiány lépne fel mindenből.
2020. márc. 20. 20:30
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
A lakásodban elszaporodott élelmiszermolyokat csókoltatom!
2020. márc. 20. 22:00
 25/27 anonim ***** válasza:
86%
Én nem pár 100. ezerért vásároltam be, hanem sokkal-sokkal kevesebbért, de müzliszelet, HT.keksz, pászka, és hasonlókat.
2020. márc. 20. 22:05
 26/27 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem vagyok retardált, és tudom, hogy csak rám rohadna, majd a sok bunkó 2 hónap múlva dobja ki a kukacos lisztet, de a torkán nyomnám le a pazarló k#csögnek. Még szerencse, hogy anno suliba (cigány iskolába jártam ) felhalmoztam egy csomó kézfertőtlenítőt, minden kocsiba van 1 meg fél literes is, söt még a garázsba is, és elég lesz nyárig, nem kell venni 3 ezerért. Anno még 450 volt fél liter.
2020. márc. 20. 22:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna ilyet tenni. Ha nem is naponta, de 2-3 naponta járok boltba. Mindig frisset veszek pár ezer forint értékben, ami az alatt a pár nap alatt elfogy. Ezt a kezemben két szatyorban gyalog haza tudom vinni. Soha nem spájzoltam, halmoztam még fel semmit.
2021. ápr. 27. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!