Egyetemi levelezőn az átlagéletkor kb. mennyi?
Vannak azért a klasszikus 18-22 éves emberek is vagy ők kisebbségben? 40 évesen öreg leszek már ott?
Levelezőn is ki szoktak alakulni egyetemi baráti körök akik elmennek közösen sörözni vagy egyáltalán nem?
Vannak azért a klasszikus 18-22 éves emberek is vagy ők kisebbségben? - én kicsit érettebb arcokat láttam órákon. Többségünk 25 év feletti minimum.
40 évesen öreg leszek már ott? - ezzel ne foglalkozz.
Levelezőn is ki szoktak alakulni egyetemi baráti körök akik elmennek közösen sörözni vagy egyáltalán nem? - biztos, bár szerintem nem jellemző. Nem nappalin vagyunk, ahol olykor bemegyünk dolgozgatni 4 órákban, + vannak, akiknek családja is van. Attól még tudsz ismerkedni, hátha valakinek lesz ideje néha . :)
Szaktól is függ. Pl.nálunk nehéz bejutni pszichológiára, ezért sokan a levelezőt is bejelölik 18évesen, hogy mindenképpen felvegyék őket.
Amúgy szerintem ki tud alakulni jó társaság. Egymásra lesztek utalva, biztos lesz facebook vagy e-mail csoportotok, ahol az infokat cserélitek. Ha meg mondjuk péntek-szombaton lesznek az órák, a vidékről jövők ott alszanak, ergo péntek este összeülhettek egyet vacsorázni v.sörözni.
Párom 24 évesen kezdett levelezőn. Én egy alap és egy mesterszak után szintén 24 évesen kezdem ősztől a harmadik szakom estin. :)
Ismerem párom néhány évfolyamtársát, van 50 éves is, 20 is, 30 is. A többség 30 körül volt állítólag. Nálam mesteren is ilyesmi volt az összetétel, szerintem rajtam kívül még 2 ember jött egyből alapszak után.
És hajajj, szoktak sörözni... Például mi is minden csütörtökön este beültünk sörözgetni órák után. Este 6-kor ért véget az utolsó óránk és valamivel le kellett vezetni. Nyilván akinek gyerekei vannak, kevésbé elérhető, de a többiek abszolút. A munkahelyemen is megy az opcionális csapatépítés ezerrel, gyakornokokkal együtt vagyunk 20-tól 45-ig mindenféle korosztályban. :)
Amit én láttam műszakin: Alapvetően nagy a szórás, de az átlag 20-40 közötti. Persze, akadnak idősebbek is. Nálunk volt egy hapsi, aki 60 körül volt, nyugdíj előtt. Simán eldumált vele mindenki, normálisan állt ő is hozzánk. A legjellemzőbb embertípusok, akiket láttam:
- Olyanok, akik eleve levelezőn kezdték el, mert dolgoznak agy ilyesmi. Ők általában fiatal huszonévesek. Találtak melót vagy csináltak egy szakmát és utána jöttek el levelezőre.
- Azok, akik megunták a nappalit és inkább lazábbra vették vagy elmentek dolgozni. Szintén a huszonévesek.
- Középkorúak, akik dolgoztak már az adott területen, de előre akarnak lépni.
Az meg, hogy mennyire lehet barátkozni... Az emberek többsége mindenhol nyitott, de komolyabb téren mindenki felszínes. Ez ugyanúgy igaz a nappali képzésre és levelezőre, de a munkahelyi kapcsolatokra is.
Én most betippelnék egy 32-t a tapasztalataimból.
Vannak húsz körüliek, meg huszonévesek, vannak 50 fölöttiek is ; és ezt én így nagyjából átlagban összességében olyan 32-re saccolnám.
Szerintem ritka a 40 50 es.
A 30 asok szoràsa is.
Legalabbis en még egyet sem lattam nem tudom milyen àgak levelezeöiröl irogatnak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!