Azt mondják a bántás erőssé tesz. Ez nálam miért nincs így?
Azt mondják, akiket bántanak (lelkileg) azt erőssé teszik. Engem nagyon sokat bántottak lelkileg, de egyre gyengébbnek érzem magam emiatt. A sok bántás miatt tönkre mentem lelkileg, elég egy rossz szó hogy sírni tudjak, és haragudni nagyon sokáig.
Bántottak a suliba (csúnya vagy, dagadt vagy, fogyatékos vagy, buta vagy, zsíros a hajad, béna a ruhád, pattanásos az arcod, gúnynevek stb.. Munkahelyen kiközösítettek, a család is beszól ha kócos a hajam, vagy van egy pattanásom..
Mára már smink nélkül, és kényelmetlen de csini ruha nélkül ki sem megyek at utcára.
Félek az új dolgoktól, hogy milesz ha olyan emberekkel találkozok, akik beszólnak :(
Mert nem küzdötted le. Sokan csak összeroppannak benne, sokak meg átlendülnej rajta, ezáltal pedig később is erősebbek lesznek lelkileg.
Ez egy krízishelyzet, amit ha megoldasz, sokat tudsz profitálni az új mentalitásodból. Ha viszont nem, csak sérülékenyebb és elszigeteltebb leszel
Szia! Én ugyanezt éltem át, hasonló gúnyneveket aggattak rám. Sajnos mindig képesek kiszűrni a gyengébbeket.
Azonban! Ezt vehetjük depiforrásnak, VAGY ERŐGYŰJTÉSNEK! Engem nagyban előrelendített, hogy tudtam, min kell változtatni. Így, mikor váltottam pl. új hajstílust, szemüveget kontaktlencsére cseréltem, és a fogaimat is rendbeszedtem, már más lett a leányzó fekvése. :D Sőt! Tepernek értem a pasik, ami anno számomra elképzelhetetlennek tűnt. Csak a kérdés, hogy hagyom-e annak, aki régen mást mondott rám. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!