Miért ilyen nagy divat az "emberutálat" az állatokkal szemben?
Arra gondolok, mikor az ember el van hordva mindenféle aljas sátánfajzatnak, bezzeg az állatok. Példa:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__6063..
Félreértés ne essék, szeretem az állatokat, de az embernek van szabad akarata, használhatja jóra és rosszra. Kinagyítani a rosszat annyira gyerekes és szűklátokörű, mégis nagyon divatos lett szidni saját magunkat. Nem mellesleg, ha mindenki, aki szidja meg ostorozza az emberi fajt, azok csak jót és jól cselekednének, máris nem lenne annyi rossz bennünk. Ha mindenki a saját háza táját sepregetné fel, tiszta lenne a világ. Könnyű egy bűnbakot kirakni a kirakatba és mutogatni, hogy mekkora patkány, és megérett az emberiség a pusztulásra, de nehéz megvizsgálni magunkat, hogy a mai nap mi az, amivel hozzájárultam ahhoz, hogy milyen az emberiség megítélése, mi jót tettem.
Azért, mert most ez a divat.
Én is szeretem-imádom az állatokat, de aki az emberek kárára teszi ugyanezt és még büszke is rá (csak mert néhány ember gonoszságát és hülyeségét kivetíti a nagy egészre), őket egyenesen lenézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!