Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyi az ember élet?

Ennyi az ember élet?

Figyelt kérdés
Azért lesz olcsóbb a benzin 20 forintal,mert esett forgalom van a kutakon,így többen mennek tankolni,nem érdekli az olajpiacot az ember élete ,hogy meghal vagy nem csak forgalom legyen a kúton.

2020. márc. 18. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha olajpiacon a OPEC országokat érted, akkor persze. A nagy arab olajmezőket Allah teremtette alájuk, a hitetlenek őket nem érdeklik.
2020. márc. 18. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Hogy mi van? Semmi kapcsolat nincs az emberi élet értéke és az üzemanyagárak közt. Nem fognak se többen meghalni, se többen életben maradni, mert 20 forintot változtak az üzemanyagárak.
2020. márc. 18. 13:38
 3/9 A kérdező kommentje:
De érted mit akarok én itt kinyögni,igazam lehet.
2020. márc. 18. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, min csodálkozol! Eddig sem az emberek egészség programjainak támogatása volt ezeknek a cégeknek a fő profiljuk! Az benzin-gázolaj által hajtott motorok leváltására feltalált találmányok liszenceinek felvásárlása, ellehetetlenítése sem véletlenül történik a háttérben.
2020. márc. 18. 13:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Na azis igaz amit a #4;mond.
2020. márc. 18. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Eddig se találkoztam össze tömeggel a kutakon, most is tök üres volt. Tyű de veszélyben van mindenki
2020. márc. 18. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért, szerinted mennyi?
2020. márc. 18. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha tudnám, hány éves vagy, és mennyire taposok bele a szűzies lelkedbe, tudnék mesélni neked arról, hogy a világon MINDENBEN a profit diktál.
2020. márc. 19. 18:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Míívan?
2020. márc. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!