Ennyire megbolondultak az emberek?
Figyelt kérdés
Csak a helyi kisboltba mentem el, 5 perc gyalog. Virágzik minden, előjött miatta az allergiám. Csak tüsszögök és az orrom folyik, nem vészes. 7 hónapos terhes vagyok, hatalmas pocakkal... Majdnem megvertek mert azt hitték "koronás" vagyok, üvöltöztek velem, rendőrt akartak rám hívni..2020. márc. 18. 13:15
13/19 October15 válasza:
~16 éve köhögök, mikor legutóbb Kínában jártam akkor is köhögtem... véletlen lenne? Nem hiszem! :D :D
Hangulatzene a bevásárláshoz:
14/19 anonim válasza:
A birkáknak most minden korona. Ha fáj a lábad ha piros a szemed. Hirtelen az összes betegség megszűnt csakis kizárólag a korona létezik.
16/19 anonim válasza:
Ezért kell állandóan cigizni, ha mész valahova, akkor nem leszel korona vírusos.
17/19 anonim válasza:
Azért ilyen állapotban igazán lehetne annyi eszed, hogy inkább megkérsz valakit, hogy menjen le neked vásárolni.
18/19 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy rendőrt akartak rád hívni.
19/19 anonim válasza:
Durva, sajnálom a dolgot. Más tekintetben ismerős a szituáció.
Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a netet, az újságokat, a TV-t, a rádiót sokan tudják-e értelmezni, vagy csak nézik, szól a doboz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!