Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van akinek semmit sem fog...

Van akinek semmit sem fog változni az élete a vírus miatt, mert eddig is egy élettelen senki volt aki nem járt soha sehova?

Figyelt kérdés
25/F
2020. márc. 13. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerencsétlen!...
2020. márc. 13. 15:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem is autisták vagytok, csak egyszerűen értetlen, megkeseredett emberek. :D Ha már ilyen emberekkel foglalkoztok mint én, ti se vagytok jobbak nálam, bennem legalább van önirónia. :D
2020. márc. 13. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tehát írok egy normális választ-meg más is és fröcskölődni kezdesz általánosítva. Rendben. Veled tényleg gondok vannak.
2020. márc. 13. 16:08
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Ne haragudj, de miért vetted magadra amikor tudod, hogy nem neked szántam a választ? Unalomból válaszoltál megint, vagy tényleg értetlen vagy akkor te is?
2020. márc. 13. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Alapból is csak patikába meg kaját szerezni járok, sok minden nem változott. Bár most mentem volna kávézni egyik barátnőmmel, de inkább nem, sok az ember, meg nem kéne mások nyálát nyalni.
2020. márc. 13. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
60%
Biztos vannak ilyen emberek, pl. a Bivalyröcsögén élő Marika néniknek nem hiszem, hogy sokmindenben változik az élete (azon kívül, hogy most a migránsok helyett a vírustól rettegnek).
2020. márc. 13. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!