Kinek tetszik még a "világégés"?
Nyilván nem egy nagy probléma ez a járvány, mert gyenge vírusról van szó, de nekem valamiért nagyon tetszik, ha olyat látok, olvasok globális szinten, amibe az emberiség beleremeg. Persze jobb lenne, ha durvább lenne.
Van aki még rajtam kívül szereti a nagy globális problémákat?
Nem tetszik.
Nem tetszik, hogy olyan, mint egy háború, iszonyú nyomasztó. Szerdán megtudtam, hogy bezárják az egyetmeket és lesz, ami lesz, a 2018-as és 2019-es szó szerint végigtanult nyár után ki tudja, mi leaz a 20-assal is.
Csütörtökön pedig azt közölték, hogy ma már ne menjek be a munkahelyre, home office határozatlan ideig (de nyilván minimum hetekig).
Ami Olaszországban van, az egy katasztrófa!
Remélem, senki se szeretné ezt látni itthon!!
Ott megdőlt az is, hogy csak az idősekre nézve veszélyes. Nem, nemcsak rájuk.
Nem tetszik, hogy korlátozzák a szabadságunkat és szép lassan kiürül a város. Nyomasztó, félelemmel tölt el.
Aggódom a tömegközlekedésben dolgozó rokonomért, aki így is csúnyán köhög.
Aggódom azért, hogy rám is veszélyes lehet, mert én is krónikusan köhögök és általában egy egyszerű nátha is hörghurutba torkollik.
Végezetül.
Több év küzdelem, iskolákra kidobott pénz, egyre szegényesebben élés, semmi élet és rettentő sok tanulás után végre elhelyezkedtem a szakmában, méghozzá kezdőként is tök jó bért ajánlottak. Úgy nézett ki, végre lábraállok és végre lesz pénzem.
Nos, az egészet elveszthetem a vírus gazdasági hatásai miatt is, de talán az egészségügyi miatt is.
Szerintem igen, van még rajtad kívül pár hasonló elmebeteg.
Én annyira nem örülök, aggódok az idősebb rokonaimért, valamint nekem is egy csomó bosszúságot okoz.
Kérdező, amúgy most egészen komolyan, ha az lenne itt, mint Olaszországban, akkor is így vélekednél?????
(Így is nagy az esély rá, hogy két-három héten belül az lesz nálunk, mint most az olaszoknál.)
Miután kilábalunk belőle (ha), és esetleg sokak családjában temetés is lesz.... majd ezek után nagy munkanélküliség, szegénység, esetleg Te is 1 éven át keresnél munkát... akkor is így vélekednél?
"Nekem tetszik, végre történik valami."
jaj, hát nincs ott valaki, hogy felrúgjon, hogy atomjaidra hulljál? Hát valóban unalmas életed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!