Téged miben különböztettek meg legutoljára hátrányosan és mi volt a "vétked"?
A legrosszabb tulajdonságom az ügyetlenség minden fizikai jellegű dologban. Iskolában sokszor kiközösítettek, mert ügyetlen voltam tesiórán, ezért nem is szerettem játszani. Felnőttként beiratkoztam küzdősportra, ahol lenéztek, mert nem volt tapasztalatom. Nem értem, mindenkinél alap, hogy gyerekkora óta?
Első munkahelyen azért, mert sokadszorra sem tudtam megjavítani az állandóan rossz nyomtatót. A főztöm akkor is rossz, ha követem a receptet. Műszaki dolgokban reménytelen vagyok.
Egyébként amit az 5-ös válaszoló írt, azt én is sokszor tapasztaltam. Valójában inkább a férfiak nem veszik emberszámba a nőket, fel se merül bennük, hogy egy nőnek is van saját akarata. Mintha kötelességünk lenne mindenki közeledését fogadni, csak mert ők férfiak.
Nő vagyok, emiatt napi szinten kapom, igazából nem is tekintem már történésnek, ha valaki ez alapján másképp kezel, ez az alapállapot.
Azon kívül... a szokásos "nincs saját gyereked úgyhogy semmihez se értesz, ku$$olj" megjegyzést kaptam nemrég, amit imádnak a butábbak észérvek helyett felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!