Hogyan reagálnátok?
38 éves saját lakással,biztos egzisztenciával élő férfi vagyok.
Mindig is féltett ami közel sem hatott ràm soha.
De most màr 210 km-re lakunk egymàstòl ami örömet jelent.
Évekig voltam gyògyszerfüggõ,az ezzel jàrò minden aljassàgot elkövettem ellenük és màsok ellen is
4 éve vagyok tiszta és 1 éve lakok végre jò messzire tõlük mert a függés elõtti években is agyon féltett.Ezt õ ki is mondta magàròl,hogy a féltéssel hibàzta el a nevelést.
Folytatòdik a sorozat,fél,retteg,hogy újra frontinnal fogok élni és,hogy õ csak félt!!!
A féltés nem arròl szòl,hogy sajàt magàt félti hogy mihez kezd magàval ha esetleg én nem leszek?Úgy értem,magàt félti és nem engem?
Ha valami bajod lesz én azt nem élem túl!!-ez a tipikus önzõ mondat!
A telefonon màr megkaptam,hogy màs a hangom,a hangsúlyom és mostanàban olyan jòl elbeszélgettünk.
Erre én: Ez az érzés természetes részedrõl mert minden felépült függõ megkapja a "pecsétet" és skatulyàba helyezik.
Persze nem értett vele egyet vele visszazuhant a múltba.
Mit tanàcsoltok a féltés és megkérdõjelezésre?
Kezdj uj emberekkel tiszta lappal.
Hagyd a multat a hatad mögött akiröl irsz is
Ki az, aki félt meg lehúz? Miért nem lehet értelmesen fogalmazni?
Másrészt meg ha ennyire negatív rád nézve az illetö, akkor minimalizáld vagy szüntesd meg a kapcsolatot.
Természetesen az àllandòan aggòdò anya,de màr nem foglalkozom vele csak telefonon beszélünk aztàn màr dobom is el a telefomt.Ez a féltés tönkre tudja tenni a személyiségemet,de újjà élettem.
Ez mit jelent amûgy a túl féltés az anyàknàl ami màr kiskorban alakul ki.
Õ egyszer mondta is hogy ott rontotta el a nevelésemet,hogy mimdentõl tulféltett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!