Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan reagálnátok?

Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

38 éves saját lakással,biztos egzisztenciával élő férfi vagyok.

Mindig is féltett ami közel sem hatott ràm soha.

De most màr 210 km-re lakunk egymàstòl ami örömet jelent.

Évekig voltam gyògyszerfüggõ,az ezzel jàrò minden aljassàgot elkövettem ellenük és màsok ellen is

4 éve vagyok tiszta és 1 éve lakok végre jò messzire tõlük mert a függés elõtti években is agyon féltett.Ezt õ ki is mondta magàròl,hogy a féltéssel hibàzta el a nevelést.

Folytatòdik a sorozat,fél,retteg,hogy újra frontinnal fogok élni és,hogy õ csak félt!!!

A féltés nem arròl szòl,hogy sajàt magàt félti hogy mihez kezd magàval ha esetleg én nem leszek?Úgy értem,magàt félti és nem engem?

Ha valami bajod lesz én azt nem élem túl!!-ez a tipikus önzõ mondat!

A telefonon màr megkaptam,hogy màs a hangom,a hangsúlyom és mostanàban olyan jòl elbeszélgettünk.

Erre én: Ez az érzés természetes részedrõl mert minden felépült függõ megkapja a "pecsétet" és skatulyàba helyezik.

Persze nem értett vele egyet vele visszazuhant a múltba.

Mit tanàcsoltok a féltés és megkérdõjelezésre?

2020. márc. 8. 07:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kiről van szó? Bizonyíts, hogy megállsz a lábadon. Ha szerettedről van szó, a féltés mindig jelen lesz, neked kell jól kezelned.
2020. márc. 8. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj uj emberekkel tiszta lappal.

Hagyd a multat a hatad mögött akiröl irsz is

2020. márc. 8. 07:33
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Ki az, aki félt meg lehúz? Miért nem lehet értelmesen fogalmazni?

Másrészt meg ha ennyire negatív rád nézve az illetö, akkor minimalizáld vagy szüntesd meg a kapcsolatot.

2020. márc. 8. 07:45
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Nem lett volna baj, ha világosabban fogalmazol. Maradj tiszta, építs új emberi kapcsolatokat, a többit meg elrendezi az idő.
2020. márc. 8. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Hát az anyja gondolom. Sajnos nem tudod őt megváltoztatni. A saját érdekében korlátozni kell a kapcsolattartást.
2020. márc. 8. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Természetesen az àllandòan aggòdò anya,de màr nem foglalkozom vele csak telefonon beszélünk aztàn màr dobom is el a telefomt.Ez a féltés tönkre tudja tenni a személyiségemet,de újjà élettem.

Ez mit jelent amûgy a túl féltés az anyàknàl ami màr kiskorban alakul ki.

Õ egyszer mondta is hogy ott rontotta el a nevelésemet,hogy mimdentõl tulféltett.

2020. márc. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!