Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nő minek is kérdezi meg...

Egy nő minek is kérdezi meg többedik alkalommal van-e barátnőm? Mi köze hozzá egyrészt másrészt meg hányszor kell neki ugyanaz a válasz?

Figyelt kérdés

Egyszer megkérdi egye fene.Köze hozzá semmi ugyan, de jó kérdezze.

Na de többedik alkalomal minek kérdezi meg? és kapja uazt a választ.

Mit vár? Nincs barátnőm ezt akarja hallani 10x? 11. alkalommal se lesz.

Meg aztán köze hozzá?

2020. márc. 7. 23:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%
Lehet fogadtak egy barátnőjével hogy hány hónap után csajozol be.
2020. márc. 8. 00:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem!
2020. márc. 8. 00:16
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Akkor lehet csak ironizál.

Látja rajtad, hogy sose lesz csajod, és ironikusan megkérdezi, hogy na Bandi, van barátnőd? :D

2020. márc. 8. 00:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Bisztosan nem ez full komolyan kérdezte.
2020. márc. 8. 00:44
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

Elsőre azt mondanám, hogy azért, mert bejössz neki. Viszont az írásaidat olvasva leesett, hogy egy igazi tirpák vagy, így végül ezt a lehetőséget elvetettem.

Ezek alapján szerintem csak élvezi ahogy a kérdésére reagálsz

2020. márc. 8. 06:51
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

"1 év alatt 11x kérdezte meg"

Naponta 11x teszel fel hasonló kamu kérdést. Életedben nem állt még veled szóba nő.

2020. márc. 8. 07:09
 17/20 anonim ***** válasza:
23%

9.válaszolónak:

Mástól (többször is)csak úgy megkérdezni hogy van e baratnője az maxum kívancsiság,udvariasság sehogy sem lehet.

2020. márc. 8. 07:37
 18/20 anonim ***** válasza:
32%
Akkor hogy mondjam neked 17-es, hogy felfogd. Csak kérdez valamit, hogy ugy tűnjön érdeklődik felőle. Én nő vagyok, és kb minden egyes beszélgetésben (akar nő akar férfi a partner) felmerül a "na és van párod" kérdés. De nem azért mert dugni akarnának velem. Mivel a kérdező azt írja évente 11x megkérdezi (bár írhatta volna hogy havonta akkor kb.) nyilván többször is találkozik vele, tehát nem idegen. Mert hogy én idegenekkel nem állok szóba minden hónapban ismétlődően. Szóval ez csak "udvariassagi" kérdés is lehet. De miert is vitazunk ezen? A kérdezőnek csak simán meg kellene kérdeznie a nőt hogy miért kérdezi, vagy elkerülni vele a kontaktust. Nyilvánvalóan életképtelen.
2020. márc. 8. 09:13
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
Talán mert így szeretné jelezni, hogy bejössz neki, és vedd a lapot.
2020. márc. 8. 09:59
 20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi a választ. Megprobálom elkerülni.
2020. márc. 8. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!