Lelki eredetű lehet ez a fájdalom? Merre induljak, ha ki akarok ebből jutni?
A mellkasomban enyhe, de folyamatos szorító fájdalmat érzek mikor mennem kell dolgozni. Előtte való este ideges vagyok, közben nyomaszt, utána a pihenőmet is beárnyékolja már. Nem kérek olyan életigazságot, hogy "törődj bele", vagy "ez a való világ". A helyzet, hogy ez a munka nekem kevés. Unalmas, hosszú, keveset fizet - biztonsági őr vagyok.
Mi lenne az első logikus lépés a kiugráshoz? Oké, buta vagyonőr meg ilyenek, de ezen most essünk túl. Megvan az eszem, képes vagyok és voltam is másra, de most valahogy tanácstalan vagyok. Össze vagyok zavarodva a kialvatlanságtól, felzabál az ideg bizonyos itteni tényezők miatt, éy kezdek kibukni. Kérek valakit segítsen!
Sajnálom ha szétszórt lett a szöveg, de így is háromszor írtam újra, szörnyen ki vagyok merülve.
Mindig is volt ilyen mikor stresszeltem valami miatt, az 100% belegondolva hogy lelki eredetű (sajnalom, de nem jutott el a tudatomig a kiíráskor)
És mint jó vagyonőr: nincs szabadság. Ugye ez a szakma úgy ahogy van piszkosfehér vagy szürke, ahogy ez is. Ez nem opció, felmondanom még nem lehet mert nem lenne másik helyem.
Köszi, mentek a zöldek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!