Mit tudnék visszaszólni bármelyik nőnek, hogy nagyon rosszul essen neki és szarul érezze magát utána?
Szeretném hogyha elkezd bármelyik lány kinevetni vagy beszólogatni, mert nem voltam még nővel, akkor vissza tudjak mondani egy olyat, ami nagyon rosszul esik neki.
Viszont nem tudom mit lehetne egy ilyen után.
Smink és a szépség kettőssegeben gondolkoztam, mivel általában azzal turbozzák fel az önbizalmukat,de nem nagyon jut eszembe semmi biztos.
21/f
Verbális önvédelem című könyvben ilyen hezetekre választ fogsz találni.
Nem azt, hogy hogyan sértsd meg őket, hanem hogy hogyan nyerd vissza a dominanciád a sértések ellenében.
#4:
Attól, hogy te egy bunkó kis f_aszkalap vagy, még nem kell másokat is arra nevelni.
Csak annak mondd el hogy szűz vagy akiben teljesen megbízol azt annyi. Ha valaki beszól szólj csak vissza keményebben mert így alul fogsz mindig maradni.
Egyébként ha a természetében inzultálod hogy milyen lelkiszegény ilyesmi szerintem jobban bántó mint hogy "ronda vagy"
Gonosz vagy. Talán azért nem sikerült eddig egy kapcsolatod sem. Előbb engedd el a frusztrációd, építsd fel magad majd utána lépj be a felnőttek játszóterére. Mások bántásával ugyanazt okozod mint amit te kaptál vagy talán rosszabbat.
De ha tudni akarod a legfájóbb, ha azt mondod vele szarba lépnél.
Inkabb maradok szuz eletem vegeig, minthogy egy ilyen novel kezdjek mint te.
Vagy
Szuz vagyok. Es? Olyan nore varok, aki megeri. A baratnodnek van pasija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!