Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudnék visszaszólni...

Mit tudnék visszaszólni bármelyik nőnek, hogy nagyon rosszul essen neki és szarul érezze magát utána?

Figyelt kérdés

Szeretném hogyha elkezd bármelyik lány kinevetni vagy beszólogatni, mert nem voltam még nővel, akkor vissza tudjak mondani egy olyat, ami nagyon rosszul esik neki.

Viszont nem tudom mit lehetne egy ilyen után.

Smink és a szépség kettőssegeben gondolkoztam, mivel általában azzal turbozzák fel az önbizalmukat,de nem nagyon jut eszembe semmi biztos.

21/f

2020. márc. 1. 23:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%

Verbális önvédelem című könyvben ilyen hezetekre választ fogsz találni.

Nem azt, hogy hogyan sértsd meg őket, hanem hogy hogyan nyerd vissza a dominanciád a sértések ellenében.

2020. márc. 2. 00:23
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

#4:

Attól, hogy te egy bunkó kis f_aszkalap vagy, még nem kell másokat is arra nevelni.

2020. márc. 2. 00:27
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Jöjjetek össze a 7-es válaszolóval. Mindketten jól járnátok😁
2020. márc. 2. 00:28
 14/24 anonim ***** válasza:

Csak annak mondd el hogy szűz vagy akiben teljesen megbízol azt annyi. Ha valaki beszól szólj csak vissza keményebben mert így alul fogsz mindig maradni.

Egyébként ha a természetében inzultálod hogy milyen lelkiszegény ilyesmi szerintem jobban bántó mint hogy "ronda vagy"

2020. márc. 2. 00:50
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Gonosz vagy. Talán azért nem sikerült eddig egy kapcsolatod sem. Előbb engedd el a frusztrációd, építsd fel magad majd utána lépj be a felnőttek játszóterére. Mások bántásával ugyanazt okozod mint amit te kaptál vagy talán rosszabbat.

De ha tudni akarod a legfájóbb, ha azt mondod vele szarba lépnél.

2020. márc. 2. 01:09
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Bosszút akarsz állni, de még ahhoz is itt kérsz instrukciókat? Tudod, van egy olyan mondás, hogy szeretkezz, ne háborúzz! Vagy ahogy a Robbie Williams énekli: Let love be your energy. Úgy tudsz a legcsattanósabb választ adni, ha elcsábítod őket. De ha te ehelyett a sérelmeidet akarod megtorolni, akkor még 10 év múlva is szűz maradsz, a legnagyobb örömöd pedig az lesz, hogy hű, már egy csomó lány megvolt... alázva... Ezzel akarsz felvágni? :)
2020. márc. 2. 01:19
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Gondolkozz erősen, mert egy életre elég sértést kell összeszedned, mert garantálom, hogy így szüzen fogsz meghalni. Igazából meg is éremled
2020. márc. 2. 06:38
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Mond nekik hogy "megtennéd, hogy nem szólsz hozzám? mert nagyon büdös a szád"
2020. márc. 2. 06:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem előre tekints és ne a múlt sérelmeivel foglalkozz. A sérelmekkel való foglalkozás visszaránt a múltba és nem mész tőle előre... Le lehet élni egy életet másokra haragudva, de nem érdemes. Túl rövid az élet ahhoz, hogy olyan sérelmek dédelgetésére pazarold, melyeket szeretnél elfelejteni.
2020. márc. 2. 07:01
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Inkabb maradok szuz eletem vegeig, minthogy egy ilyen novel kezdjek mint te.

Vagy

Szuz vagyok. Es? Olyan nore varok, aki megeri. A baratnodnek van pasija?

2020. márc. 2. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!