1/9 anonim válasza:
Nekem az Ágnes tetszik jobban ebből a kettőből. Lágyabban, nőiesebben hangzik.
2/9 anonim válasza:
Osztom elöttem szóló véleményét: Ágnes.
3/9 anonim válasza:
Egyik sem tetszik igazán, szerintem ezek ma már nagyon "nénis" nevek, de ha választani kéne, akkor inkább Ágnes. Az Ágotának olyan csúnya hangzása van.
4/9 anonim válasza:
Az Ágnes nőies, fiatalos, elegáns név. Az Ágotáról valami középkorú, tenyeres-talpas parasztasszony jut eszembe.
5/9 anonim válasza:
Ágota arabyosabb, mindig egy megszeppent kislány jut róla eszembe :)
Ágnes név tetszett régen, még fontolóra is vettem, hogy így nevezném el a gyerekem, de lett pár Ágnes nevű ismerősöm, akihez negatív emlékek kötnek.
7/9 anonim válasza:
Egyik sem, de inkább Ágnes. Az Ágitát csak Ágónak lehet becézni, az meg az Ágoston becézése is, szóval megalázó lehet egy kislánynak.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
két fiatal (27-32) Ágotát ismerek. Mindegyik édesanyja Ágnes. Gondolom tetszett a saját nevük de pontosan ugyanazt mégsem akarták adni. Ági mind a négy hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!